Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sabah gazetesinin kendisi hakkındaki haberine 'yeter' diyerek tepki gösterdi.

Sabah gazetesinde "Özgür Demirtaş hazmedemedi" ifadelerinin yer aldığı habere sert dille tepki gösteren Demirtaş, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

İşte Özgür Demirtaş'ın Sabah gazetesiyle ilgili paylaşımları şöyle:

''YETER artık YETER, Yeter. Ben konuşmadıkça, yazmadıkça, sessiz kaldıkça PROPAGANDA gazeteleri hakkımda YALAN haber yapıyor, ardından binlerce trolü üstüme salıyorlar.YETER artık. BIKTIM artık Siz nasıl yalancı ve HEDEF gösterensiniz? Tane tane anlatayım, sizi rezil edeyim.
Robin Brooks, Türkiye’nin  Rusya’ya olan ihracatında anlamlı bir yükseliş olduğunu söylemiş bir twitinde. Ben dahil birçok ekonomi ve finans ile uğraşan uzman, aynı grafikte ihracat patlarken, İTHALAT’ın çok ama çok ama çok daha fazla arttığını yazdık yorum olarak Robin döndü bir açıklama yazdı.
Bu arada 10 dk. içinde olaya damlayan AKTROLLER “işte bak Robin Türkiye’yi övdü sen kim oluyorsun” vs yazdı önemsemedim. Ama Robin’i kişisel olarak çok İYİ tanıdığımı,beraber Commerzbank’a ONUR KONUŞMACISI olarak defalarca katıldığımı yazdım.
Ardından bu twitimi hemen Robin RT etti! Aktroller bunun üzerine algı tutmayınca geri çekilmek zorunda kaldılar! Sonradan laf ederler diye Allahtan ekran görüntüsü almıştım."
SABAH GAZETESİNDE NE YAZILDI?

Haberde ''Dünyaca ünlü ekonomistin Türkiye övgüsünü, muhalif paylaşımları ile öne çıkan Özgür Demirtaş hazmedemedi! Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks'un övgü niteliğindeki açıklamalarına tepki göstererek, Türkiye'nin başarılı büyüme politikasını gölgelemeye çalıştı'' ifadelerine yer verildi.