Edirnekapı Şehitliği’nde yaşanan fuhuş, uyuşturucu ve alkol vakaları kan dondurdu. Şehitlikte fuhuş ve zararlı madde kullanımı olaylarının yanı sıra uyuşturucu ticareti yapıldığı da belirtildi. Konuya dair vatandaşlardan bilgi alan Millî Gazete, söz konusu rezaletlerin uzunca bir süreden beri yaşandığını öğrenirken vatandaşlar, yetkililerden harekete geçmelerini ve söz konusu çirkinliklere engel olmalarını talep etti.

EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ, FUHUŞ YAPANLARIN UĞRAK YERİ OLDU

Avrupa Birliği’nin talepleri doğrultusunda zinanın serbest hale getirildiği Türkiye’de yeni bir rezalet ortaya çıktı. Din, vatan ve millet uğruna şehadet şerbeti içen nice vatan evladının metfun bulunduğu Edirnekapı Şehitliği, fuhuş yapanların uğrak yeri oldu.

Millî Gazete’nin edindiği bilgilere göre söz konusu çirkinlikler, Edirnekapı Şehitliği’nde sıkça yaşanır hale geldi. Vatandaşlar, konuya dair gazetemize konuşurken fuhuş yapanların yanı sıra uyuşturucu ticareti yapanların ve alkoliklerin de Edirnekapı Şehitliği’ni mesken tuttuğunu ifade etti. Yaşanan çirkinlikleri yetkililere ilettiklerini de belirten vatandaşlar, ne yazık ki sorunların çözülmesi doğrultusunda bir adım atılmadığını kaydetti.

“VERİLEN SÖZLER HAVADA KALDI”

Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, 2018 yılında yapmış olduğu bir açıklamada, zinanın serbest bırakılması konusuna dair dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Avrupa Birliği’nin talepleri doğrultusunda zinayı serbest hale getirdiklerini söyleyen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu adımların yanlış olduğunu belirterek, konunun yeniden ele alınacağını kaydetmişti. Erdoğan, konuya ilişkin olarak, “Zina konusunun da yeniden ele alınmasının çok çok isabetli olacağı düşüncesindeyim. Çünkü bu toplumun manevi değerler noktasında farklı bir konumu var. Biz AB sürecinde, bu bir özeleştiridir, onu söylemek zorundayım; bu konuda bir yanlışımız oldu ki, zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle bu tacizler vesaire bunları belki de aynı kapsam içerisinde değerlendirmemiz lazım” demişti.

Avrupa Birliği’nin talepleri doğrultusunda zinanın serbest hale getirildiği Türkiye’de yeni bir rezalet ortaya çıktı. Din, vatan ve millet uğruna şehadet şerbeti içen nice vatan evladının metfun bulunduğu Edirnekapı Şehitliği, fuhuş yapanların uğrak yeri oldu. Millî Gazete’nin edindiği bilgilere göre söz konusu çirkinlikler, Edirnekapı Şehitliği’nde sıkça yaşanır hale geldi. Vatandaşlar, konuya dair gazetemize konuşurken fuhuş yapanların yanı sıra uyuşturucu ticareti yapanların ve alkoliklerin de Edirnekapı Şehitliği’ni mesken tuttuğu ifade edildi. Yaşanan iğrençlikleri yetkililere ilettiklerini de belirten vatandaşlar, ne yazık ki sorunların çözülmesi doğrultusunda bir adım atılmadığını kaydetti.

“VERİLEN SÖZLER HAVADA KALDI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılında yapmış olduğu bir açıklamada, zinanın serbest bırakılması konusuna dair dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Avrupa Birliği’nin talepleri doğrultusunda zinayı serbest hale getirdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu adımların yanlış olduğunu belirterek, konunun yeniden ele alınacağını kaydetmişti. Erdoğan, konuya ilişkin olarak, “Zina konusunun da yeniden ele alınmasının çok çok isabetli olacağı düşüncesindeyim. Çünkü bu toplumun manevi değerler noktasında farklı bir konum var. Biz AB sürecinde, bu bir özeleştiridir, onu söylemek zorundayım, bu konuda bir yanlışımız oldu ki, zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle bu tacizler vesaire bunları belki de aynı kapsam içerisinde değerlendirmemiz lazım.” demişti.

Kaynak: Milli Gazete /    Bekir Şirin