Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun'un çift maaş aldığı yönündeki iddialara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun'a yönelik kamuoyunda tartışmalar sürerken Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren de konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun'un çift maaş aldığı yönündeki iddialara ilişkin değerlendirmede bulunan Taşgetiren, "Dört maaş yetmez sekiz olmalı" ifadelerini kullandı.

Ahmet Taşgetiren'in yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve sayın eşleri Fatmanur Altun’a normal maaşları yanında iki de yönetim kurulu üyeliği verilmiş, bu da eleştiri konusu olmuş. Fatmanur Hanımefendi, eleştiriler karşısında çok celalli bir açıklama yaptı. Açıklamasının özü şu: Biz özel sektörde çalışsak çok daha fazlasını alırız. Birikimimiz buna imkan veriyor. Devlette çalışmak bizim için fedakarlık. Böyle davranışlarla sabrımızı sınamayın.”

Ne denir? Muhterem eşlerinin bir gün önce yayınladığı “Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin” açıklamasına paralel bir üslup. Bence Altun ailesinin liyakatlerine uygun düşecek birkaç yönetim kurulu üyeliği daha verilebilir. Sabır taşırmaya lüzum yok. Bulunmaz Bursa kumaşını bulduğunuzda bedelini ödemekten kaçınmayacaksınız.