Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında ABD ve İsrail başta olmak üzere zalimlere yardım eden kavim ve şahıslara dair dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Dilipak yazısında, bir takım zalim devletlerin İslam'ın kutsal mekanlarına saldırması halinde Allah'ın gazabına uğrayacağını ifade etti.

"Eğer bunlar ABD ve İsrail, Mekke, Medine, Kudüs, Tur-u Sina ve Tuva’yı hedef alan bir saldırıda bulunurlarsa, Kâbe’nin ve İsra’nın Rabbi buna izin vermez." ifadelerini kullanan Dilipak, yazısına şu şekilde  devam etti:

"Allah’ın cezalandırması için bize de ihtiyacı yok. Onların helaki için bir sapan taşı, ebabil kuşları, çekirge, sivrisinek ve rüzgâr, öfkeli bir deniz ya da bir yağmur damlası bile yeter! Bu konuda ABD ve İsrail’e yardım edenler de aynı felaketi paylaşacaklardır."

"ZALİME YARDIM EDEN BELAYA UĞRAR"

Yazısının devamında "Allah’ın cezalandırması için bize de ihtiyacı yok" diyen Dilipak, Allah'ın zalimlere göndereceği belaya zalime yardım edenlerin de uğrayacağını söyledi.

İşgal altında bulunan Müslümanların gelecek belalara karşı o topraklardan ayrılması gerektiğini belirten Dilipak, şu ifadelere yer verdi:

"İşgal altında yaşayan, bu cinayete ortak olmayan, akıl ve vicdan sahibi insanlar, onların helak olacakları coğrafyadan ayrılsınlar. Onlar kendi vatandaşlarını İran’dan ve Irak’tan ayrılmaları konusunda uyarıyorlar. Ben de kendi içlerindeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden helak olmak istemeyenleri, gazab bölgesinden uzaklaşmaya davet ediyorum. Onlar için acıklı bir azab yazıldı çünkü!"

DİLİPAK'IN YAZISI IRAK'IN AMERİKAN İŞGALİNİ HATIRLATTI

Yeni Akit yazarı Dilipak'ın bugünkü yazısı ABD'nin Irak işgalini hatırlara getirdi. 

ABD'nin Irak'ı işgal etme planları yaparken, İslam coğrafyasının bir kısım yöneticilerinin desteğini aldığı biliniyordu. İşgal saldırısı başladıktan sonra Irak'ta bir buçuk milyon Müslüman katledildi. İşgal planı ABD'nin bölgedeki kanlı eylemlerinin günümüze kadar sürmesine neden oldu.

Yaşanan katliamların İslam dünyasının teslimiyetçi yönetimlerinin desteğiyle gerçekleştiği biliniyor.