Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hasta olduğuna dair bir çok haber yapıldı. Erdoğan’ın Afrika ziyareti esnasında verdiği yeni görüntü "Erdoğan hasta mı?" sorularını bir kez daha gündeme taşıdı.

Geçtiğimiz günlerde Afrika’daki bazı ülkelere ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Angola’daki basın toplantısında verdiği görüntüler hasta olduğuna yönelik iddiaları yeniden sosyal medyanın gündemine taşıdı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son aylarda yaptığı konuşmalarda duraksayıp bazen de uyuyakalması çok konuşulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı soruları kamuoyunda tartışılırken bu konu yurt dışındaki basında da yer aldı. ABD’nin ünlü siyasi haber dergisi Foreign Policy’d Steven A. Cook, Tayyip Erdoğan'ın "bir sonraki seçimlerde aday olamayacak kadar hasta olabileceğini" analiz eden bir yazı kaleme almıştı.

ERDOĞAN ANGOLA’DA UYUYAKALDI

Milli Gazete'de yeralan habere göre, Bu iddiaları güçlendirecek yeni bir görüntü ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta ülke ziyaretleri için Afrika’ya giden Erdoğan 18 Ekim'deki Angola Cumhurbaşkanı ile yaptığı ortak açıklama esnasında kameralar karşısında uyuyakaldı. Söz konusu video sosyal medyada gündem oldu.