31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı AKP’den MHP’ye geçen Kastamonu’da, MHP İl Başkanı Yüksel Aydın görevinden istifa etti. Yüksel Aydın AKP’ye yönelik sert eleştirileriyle biliniyordu.

Hakkında bir süredir görevden alınacağı dair bilgiler gelen MHP’li Aydın sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını açıkladı.
MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu.

Yüksel Aydın, AKP’ye yönelik eleştirileri ile gündeme gelmişti. Aydın, Kastamonu Belediyesi’nde AKP tarafından yapılan harcamalara da tepki göstermişti.

Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Daha evvel geçirmiş olduğum kalp rahatsızlığımın bugünlerde yeniden nüksetmesi nedeniyle büyük onurla ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı görevimden bir süreliğine ayrılıyorum. Bu süreçte beni il başkanlığı görevine layık gören milliyetçi ülkücü hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’e şükranlarımı arz eder ve liderimize sadakatin kıyamete kadar bizlere şeref olacağını tüm kamuoyuna saygıyla duyururum.” ifadelerini kullandı.