Seçim çalışmaları kapsamında reklam faaliyetlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP içerisinden bir suikast gerçekleştirildiği yazıldı .

CHP Genel Balkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzasının bulunduğu bir afiş gazeteci Soner Yalçın’ın dikkatini çekti. Soner Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılabilecek en kötü darbelerden biri olarak gösterdiği bu afişi bugünkü köşesinde "Kılıçdaroğlu'na suikast" başlığı altında analiz etti.

Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın arkadaşıyla deniz kenarında yaptı gezi sırasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzasını taşıyan “Telafi edeceğiz Kaybettiğini Yerine Koyma Vakti “Sorulamayacak Sorular Kanunu” çıkacak. İnsan Haklarını İhlal Eden Her Soru Kanunla Yasaklanacak. Kemal Kılçdaroğlu.” İfadelerinin yer bulduğu bir afiş gördüğünü ve bu afişten hiçbir şey anlamadığını açıkladı.

KILIÇDAROĞLU'NA AFİŞLE SUİKAST GİRİŞİMİ

Yazısında “Sorulamayacak Sorular Kanunu ne demek?” sorusunu soran Soner Yalçın, iktidar değişecek bizler istediğimiz soruyu korkmadan soracağız. diye beklerken, ana muhalefet partisi “Sorulamayacak Sorular Kanunu” çıkaracakmış! Daha neler…” diye yazdı.

Soer Yalçın afişin siyasi hatalarla dolu olduğunu uzun uzun analiz ederken bu afişin Kılıçdaroğlu’na yapılan bir 'suikast' olduğunu iddia etti.

Yalçın yazısının sonunu şöyle bitirdi:

Siyasi kampanyalara reklamcı sokmayınız. Bunların halktan kopuk özenti ithal sloganlarından-kampanyalarından gına geldi artık.
Yazık etmeyiniz Kemal Kılıçdaroğlu'na…
Yazık etmeyiniz yüz yıllık ulu çınar CHP'ye…
Kılıçdaroğlu, bu afişin/ kendine yönelik “suikastin” hesabını mutlak soracaktır.