Milletvekili Cemal Enginyurt gece yarısı yaptığı paylaşımlarla Melih Gökçek’e adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Enginyurt paylaşımında Gökçek’in Erdoğan’a tuzak kurduğunu da öne sürdü.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili  Cemal Enginyurt  kendisi hakkında “Rüzgar gülü ve yılın fırıldağı” gibi yakıştırmalar yapan  Melih Gökçek’le ilgili oldukça sert ifadelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eksi Başkanı Melih Gökçek’in paylaşımına Twitter üzerinden cevap veren Cemal Enginyurt “Fırıldağı görmek için zahmete gerek yoktu. Aynaya baksan yeterdi. Melih seni yargılayacağız.” Diye yazarken “Yılın ve yılların en büyük Fetöcü destekçisi, yine uyumamış kendince bana sallamış. Melih! Ben senin gibi Parti parti gezmedim. MHP den ihraç edildim,siyasete DP saflarında devam ediyorum.” Notunu düştü.

ERDOĞAN’A TUZAK KURMUŞ

Melih Gökçek’in  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da tuzak kurduğunu öne süren Cemal Enginyurt paylaşımlarının devamında “Rahmetli Turgut Özalı,Necmettin Erbakanı satmış,yolda bırakmış.  AK Parti kapanacak sevdasıyla yedek Parti kurup Erdoğan'a tuzak kurmuş, Melih Gökçek bize fırıldak diyor. Melih ben MHP den ihraç edildim, Türk Milliyetçiliğinden değil. Sen ve senin gibiler yel değirmeni gibisiniz.” İfadelerine de yer verdi.