ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN TALİMATIYLA HACETTEPE BEYTEPE METROSU’NDAN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BEYTEPE KAMPÜSÜ’NE ÜCRETSİZ SERVİS YAPAN 5 SOLO OTOBÜSTEN 1’İ, 27 OCAK PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN KONSERVATUVAR ÖĞRENCİLERİ İÇİN DE RİNG YAPACAK

 

-HAFTA İÇİ VE CUMARTESİ GÜNLERİ ÜCRETSİZ TAŞIMA HİZMETİ SAYESİNDE ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRENCİLERİ KAMPÜS İÇİNDE 1,5 KİLOMETRELİK YOLU YÜRÜMEK ZORUNDA KALMAYACAK 

 

          Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla 7 Ekim’den itibaren Hacettepe Üniversitesi Beytepe Metro İstasyonu-Hacettepe Beytepe Kampüsü arasında ücretsiz hizmet veren solo otobüslere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

          Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü şimdi de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin yararlanması için solo otobüslerinden birini 27 Ocak Pazartesi gününden itibaren ring seferlerine başlatıyor.

 

KONSERVATUVAR ÖĞRENCİLERİNE KOLAYLIK

         Her geçen gün öğrenci dostu uygulamaları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 20 binin üzerinde öğrencinin taşındığı Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’ne 21’i körüklü olmak üzere ücretsiz 5 solo otobüsü ile hizmet veriyor.

         Kampüs içinde yer alan Ankara Devlet Konservatuvarı öğrencileri için 5 solo otobüsten 1’i ile ring servisi başlatacak olan EGO Genel Müdürlüğü, konservatuvar öğrencilerine büyük kolaylık sağlayacak. Otobüslerden indikten sonra kampüs içinde konservatuvara kadar 1,5 kilometrelik yolu sırtlarında müzik aletleriyle yürümek zorunda kalan öğrenciler, yeni uygulama sayesinde rahatlayacak.

         Hafta içi ve Cumartesi günleri Beytepe Metro İstasyonu’ndan Devlet Konservatuvarına kadar gidecek olan 1 solo otobüsün ring saatleri ise şöyle:

HAFTA İÇİ:

07.40

08.25

09.00

10.00

15.00

15.30

16.15

17.00

 

CUMARTESİ:

07.40

08.25

10.00

15.00

15.30

17.00