15 Kasım 2011 günü yani Suriye’de henüz iç savaşın patlak verdiği ilk günlerde ve geriye dönüş için vakit ve imkân varken Milli gazete, “Cepheye itiliyoruz” manşetiyle çıkmıştı. Bu manşetle; taaa o günlerde, Büyük Ortadoğu Projesi’nin Suriye’de sahneye konulduğu, bir sonraki adımın ise Türkiye olduğu fark edilerek kamuoyunun dikkatine sunulmuştu.

Ülkemiz, bölgemiz ve İslam coğrafyasının geleceği için başka seçeneğimiz yok!..

Bugün ülkemiz diken üstünde… Bir taraftan şehit haberleri yüreğimizi dağlarken diğer taraftan bir cenderenin tam ortasına düşmüş durumdayız. 2011 yılından bugüne kadar yapılan yanlışlar ve uygulanan hatalı dış politikalar sonrası elimiz kolumuz bağlanmış durumda.

Küresel aktörler, kendi savaşlarını Türkiye ve Suriye üzerinden devam ettirme gayreti içerisinde… Hatanın neresinden dönülürse kârdır. En azından bugün oyunları boşa çıkaracak adımları atalım. Çünkü1 ülkemiz, bölgemiz ve İslam coğrafyasının geleceği için başka seçeneğimiz yok!..

O GÜN DE, BUGÜN DE “OYUNA GELMEYİN” UYARISI

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 15 Kasım 2011 tarihinde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı iken yaptığı uyarıların aynısını yine yapmıştı.

ABD’NİN GAZINA GELİP YANLIŞ ADIM ATMAYIN!

Önceki gün haftalık olağan basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, tıpkı 2011’de yaptığı gibi iktidara İdlib konusunda çağrıda bulundu. Temel Karamollaoğlu, “İhtiyatı elden bırakmamalıyız. Amerika’nın gazına gelip adımlar atılırsa bu bizi yanlışa sürükler. Suriye’de kaosun büyümesi bize bir fayda sağlamaz” dedi.