HaberTürk yazarı Serdar Turgut, AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın "YouTube’da kendisine ve iktidara ağzına geleni söyleyenlerin videolarına bile reklam verdiğini" söyleyerek, "Kazanmak için CHP’ye bile üye olabilir" iddiasında bulunması dikkat çekti.

Turgut'un "Tartışmayı İsmail'in yönetmesi büyük bir komplodur" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şu şekilde: 

Esas sorunlar dururken teferruatla vakit öldürmeyi nedense pek seven, bu yüzden global düzeyde bizzat kendisi teferruat haline gelmiş olan  Türkiye son haftalarda "Tartışmayı o mu yoksa bu mu yönetecek" diye dır dır konuştu. Sonunda bildiğiniz gibi İsmail Küçükkaya üzerinde anlaşıldığı iki parti temsilcisi tarafından sanki İkinci Dünya Savaşını bitiren anlaşma masasındaki ciddiyet havasında ortak açıklandı.

***

Şunu bilin ki bu, kendisine yandaş olmayan medyayı pek sevmeyenlerin kurduğu bir tuzaktır.
Çok büyük bir komplodur.
Dışardan görüldüğü gibi midir bilmem ama Fox kanalının iç huzurunu bozmaya kararlı gibiler.
Zaten daha önce önerilen Uğur Dündar ismi de bunu gösteriyordu.
Gerçi Binali Yıldırım artık YouTube’da kendisine ve iktidara ağzına geleni söyleyenlerin videolarına bile reklam veriyor, illa kazanmak için CHP’ye bile üye olabilir ama Uğur Dündar’ı en çok da onun istemesi de bir oyuna dikkatleri çekmiş olmalıydı.
O isim önerildi çünkü Sözcü Gazetesi'nin içinde zaten pek olmadığını tahmin ettiğim huzuru bozmak için planlanmış bir oyundu bu.