Gazeteci Yazar Mustafa Balbay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın  Ali Babacan  ekibiyle temas halinde olduğunu öne sürdü.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programının konuğu olan Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay meslektaşlarının sorularını yanıtladı. Balbay, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

“EN GÜVENDİĞİNİZ İSİM BAMBAŞKA BİR YERDE OLABİLİR”

Balbay, sosyal medya üzerinden istifa eden ve nerede olduğu merak konusu olan eski Bakan Berat Albayrak ile ilgili şu iddialarda bulundu: “Benim kulağıma gelen, benim duyduğum Berat Albayrak’ın Ali Babacan ekibiyle de bir temasının olduğu yönünde. Ankara’da konuşulan konu bu. Temas kimden geldi, kimden gitti çok da ayrıntısına hakim değilim ama böyle bir temasın olduğu yönünde bir şeyler konuşuluyor.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rağmen Berat Albayrak’ın Babacan ekibi ile birlikte siyaset yapmasının çok zor bir ihtimal olduğu konusu üzerinde de duran Balbay, “Tarihi hainler yapar. Geçmişe baktığınızda değişik şekillerde değişik ihanetler tarihi şekillendirmiştir. En güvendiğiniz, bambaşka bir yerde olabilir. İki yıl öncesine kadar Erdoğan’dan sonra en güçlü isim kim deselerdi, Berat Albayrak denilirdi” dedi.