AK Parti Adayı Özhaseki: Melih Gökçek'in tarzı bana uymuyor

AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, 'tarzı bana uygun değil" diyerek Melih Gökçek'ten fazklı düşündüğünün mesajını verdi.

Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını cevaplayan AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek ile ilgili de konuştu. Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'in çalışkan bir belediye başkanı olduğunu dile getirdi ancak 'tarzı bana uygun değil' diye konuştu.  Mansur Yavaş ile ilgili de konuşan Özhaseki, "Sağda olup, sol gömleğini giymiş kimselere bir şeyler söylemeye çalışıyor." diye ifade de bulunması dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler katılırken adaylar vaatlerini de açıklıyor.  AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki Habertürk TV'de Kübra Par'ın konuğu oldu. Özhaseki, Ankara için hedeflediği projeleri anlatarak belediyecilikte 'Haseki modeli'ni ortaya koymuş bir isim olduğunu ifade etti.  Özhaseki, "Önemli olan hazır para beklemek değil, para yönetimi yapmaktır" diye konuştu.

"MELİH BEY'İN TARZI BANA GÖRE DEĞİL"

Melih Gökçek ile ilgili de konuşan Özhaseki, "Her başkan kendi dönemine ait işler yapar. O günün şartları farklı. Bundan 40 sene önce 20 sene önce gelen kişilere bir şey söylemek olmaz. Aynı şekilde Melih Gökçek'e de. O dönemde iş başına gelen insanlar tabii ki farklı işlerle uğraştılar. Belediye başkanlarımız Ankara'ya çok emek verdiler, bir yere getirdiler. Melih Bey'i iki açıdan değerlendirmek lazım. Çalışkanlığı, gayreti, Ankara'ya kattıkları. Raylı sistem, yeşil alanların çoğaltılması. Elbette bunları başarılı yapmıştır. Ancak tarzıbana göre değil. Biraz daha siyasetin içinde olmak istiyor, hasımları ile uğraşmayı sever. Ben tam tersine hizmetlerle uğraşıyorum." diye konuştu.

"BELEDİYECİLİKTE 'HASEKİ MODELİ' İSMİNİ YAPMIŞ BİRİYİM"

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki konuşmasına şu şekilde devam etti; 

"Popüler olmak için gayretim yok. Derdim öyle olsaydı çok proje yapardım. Çevre Şehircilik Bakanlığı yaptım bir gün olsun afişe çıkmamışımdır. Sıfır atıkta reklam yapmadım. Emine Hanım sağolsun, himayesine aldı ve devam ediyor. Bu müthiş bir proje. İmar yasalarını yazan birisiyim, imar barışının temelinde benim fikirlerim var. Geçmişte yaptığım belediyecilikte 'Haseki modeli belediyecilik' diye isim yaptığım birisiyim." dedi.