Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etmesi oldukça anlamlı bulundu.

Yavaş'ı kapıda karşılayan BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Serkan Yücel, Yavaş'ı destekleyeceğini söyledi. Ziyareti için Yavaş'a teşekkür eden Serkan Yücel, şunları ifade etti: ”Nazik ziyaretiniz için ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun anma töreninde orada bulunduğunuz için de çok teşekkür ederiz. 10 yıllık bir sürecin ardından hala şehit liderimizin katillerinin bulunamaması ya da bunların yargılanmaması aklımızda soru işaretleri oluşturuyor. Ya yaptılar ya da yaptırdılar? Umarız bir 10 yıl daha şaibe altında geçmez. Biz Alperen Gönüllüleri olarak başkanımızı unutmayacağız. Yazıcıoğlu’nun Alperenlerinden biri olarak, gençlerinden biri olarak, onun davasının arkasından giden ülkücü alperenlerden biri olarak size yapılan zulmü kabul etmiyorum kendi adıma. Gölbaşı’nda, Ankara’da bir kutuplaşma var. İstemediğim bir şey. Demokratik bir ortamda herkes yarışsın isteriz ancak bunu bu süreçte tam anlamıyla göremiyoruz. Umut ederim hakkınızda hayırlı olsun” diye konuştu.

“BİZİM OYUMUZ SİZE”

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Yücel, “Bir ülkücü olarak, bir alperen olarak bir Muhsin Yazıcıoğlu’nun talebesi olarak da canı gönülden sizin kazanmanızı isterim. Hayırlı olur vatan millet için. Tabi bu seçim bir araç, Muhsin Yazıcıoğlu da böyle söylüyor. Kavgalara alet olsun istemeyiz. 1 Nisan’da hayırlı olan olacaktır diye düşünüyorum. Şahsen oyumu size atacağım. Sizin bir Ankaralı olmanız hemşehrili olmanız, ülkücü olmanız bizleri rahatlatıyor. Oyumuzun rengi de buradan geliyor zaten” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Kendisine destek veren Yücel’e teşekkür eden Yavaş ise, şöyle konuştu: “Önemli olan haksızlık karşısında susmamak. Biz de orantısız bir güç karşısında, basın, billbordlar, iktidar bütün gücüyle hem anayasayı bir kenara bırakıp hem dinimizin emredici kurallarını bir kenara bırakıp hem de etik ve ahlaki kuralları bir kenara bırakıp peşinen suçlu ilan ediyorlar. Kaldı ki bunlar Sayın Cumhurbaşkanı’nın kendisine de yapılmıştı hatta Özhaseki’ye de benzer suçlamalar yapılmıştı Bunları yaşamış insanların bunları bize yapmamaları gerekiyor. İnşallah bu kirli siyaseti Ankara’da birleşip hep birlikte sandığa gömeceğiz. Demokratik verilecek en büyük cevap budur”diye konuştu.

BBP’nin Gölbaşı adayından Mansur Yavaş’a destek