Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü yazısında AKP içinde yaşananlara dikkat çekti. Takan, AKP içinde bazı isimlerin Erdoğan'la yollarını ayıracaklarını belirtti.

Gazeteci-Yazar Ahmet Takan, AKP içinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı. Takan Korkusuz gazetesindeki bugünkü köşesinde AK Parti milletvekilleri ile yaptığı görüşmelere değindi. "AKP cenahında ateş bacayı iyice sardı, milletvekilleri homur homur" ifadelerini kulanan Takan, isim zikir emeden AKP kulislerinden aldığı bilgileri yazdı. Takan ayrıca son anketlerde AKP'nin oylarının ciddi bir şekilde eridiğine dikkat çekti.

AKP İÇİNDE NELER YAŞANIYOR?

AK Parti vekillerinin Abdullah Gül, Bülent Arınç, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı eleştiriler karşısında aciz kaldığını ifade eden Takan, "En iyimserleri, ‘Bu kötü gidişatı çevirebilirse Tayyip Erdoğan çevirir. Sahaya çıkması mutlaka lazım. Çıkarsa da bakalım ne yapacak?’ diyor" ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN SONRASINA HAZIRLIK

Takan, bir çok AKP'li ismin parti ile yollarını ayıracağına dikkat çekti. AKP'li isimlerin ''Gerçekleri gören en uyanık AKP’liler “Tayyip Erdoğan sonrası planlar hazırlanıyor” diye rampa edecekleri yeni mekanlar arıyorlar!.'' dediğini yazdı.