Seçim takviminin yaklaşmasıyla birlikte adaylar da propagandalarına hız kesmeden devam tempolo bir şekilde devam ediyorlar.

Ancak, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara'ya dair projelerini anlattığı "2019-2024 Ankara Projeleri" isimli katalog tartışmaya neden olacak bir görüntü içeriyor.

CHP eski Milletvekili Birgül Ayman Güler ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımla bu gerçeği ortaya koydu.

AK parti adayı Mehmet Özhaseki'nin broşürü ile ilgili, "Ankara’nın başkent değeri tümden es geçilmiş" diyen Güler, katalog içindeki bir fotoğraf için ise, "Ve sahi neden Şangay’dan foto var" diye sordu. Broşürdeki fotoğraflardan birini taradığını ifade eden Güler, fotoğraftaki çocukların Avustralyalı çocuklara ait olduğunu tesbit ettiklerinide ifade etti.

Güler, Ankara'nın ünlü Siteler bölgesi için kullanılan görsel için ise, "Ankara Siteler’e verilen sözle şu fotoğraf arasında ne ilgi var? (Taratsak, acaba bu mekan nere çıkar:)" ifadelerini kullandı.

Yine broşürde yazım yanlışlarının olduğu da gözlemlenirken, Güler, bu duruma tepkisini de, "Türkiye, Ankara bu kadar özensizliği de hak etmiyor!" diyerek tepkisini dile getirdi.

 Birgül Ayman Güler'in o paylaşımları ise şöyle;