Ali Babacan’ın liderliğindeki DEVA Partisi’nin masasında duran ankete göre; yüzde 36 gibi bir oran mevcut siyasal partilerden memnun değil, yeni bir yapıya oy verebileceğini ifade edenlerin oranı ise yüzde 17-18.

Ali Babacan’ın liderliğindeki DEVA Partisi’nin masasında duran ankete göre; yüzde 36 gibi bir oran mevcut siyasal partilerden memnun değil, yeni bir yapıya oy verebileceğini ifade edenlerin oranı ise yüzde 17-18.Ali Babacan’ın liderliğindeki DEVA Partisi’nin masasında duran ankete göre; yüzde 36 gibi bir oran mevcut siyasal partilerden memnun değil, yeni bir yapıya oy verebileceğini ifade edenlerin

DEVA PARTİSİ TAŞINIYOR

Tarafsız Haber Ajansı’nın aktardığına göre; DEVA Partisi’nin Ankara’da Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Genel Merkez Binası’ndaki fiziki çalışmalar tamamlandı. Ancak koronavirüs nedeniyle taşınmak için önümüzdeki hafta beklenecek. Genel Merkez’in açılışı ise korona ve Ramazan nedeniyle yapılması beklenmiyor. Parti yöneticilerinin önümüzdeki haftadan itibaren Genel Merkez’de çalışmalara başlayacağı belirtildi.

DEVA PARTİSİNE YAPILAN SUNUM

Edinilen bilgiye göre DEVA Partisi’ne İstanbul’dan bir şirket tarafından sunumda bulunuldu. Söz konusu anketin doğrudan DEVA Partisi’ni hedef alan bir çalışma olmadığı ifade edildi.

YENİ BİR YAPIYA OY VEREBİLECEĞİNİ İFADE EDENLERİN OY ORANI?

Yapılan sunuma göre yüzde 36 gibi bir oran mevcut siyasal partilerden memnun olmadığını belirtti. Yeni bir yapıya oy verebileceğini ifade eden grubun da en az yüzde 17-18 civarında rakamlar olduğu ifade edildi.

AK PARTİ’NİN KEMİK OYU

DEVA Partili yöneticiler, “Muhalefetin oy oranı yüzde 50’nin çok çok üzerinde, iktidar bileşenlerinin yüzde 50’nin çok çok altına indiği görünüyor. AK Parti’nin kemik oy oranının çok aşağılara düştüğü noktasında tespitler var” yorumunu yapıyor.