AKP’li troller Twitter’da  birbirlerinin foyalarını ortaya çıkardı. Recep Terzi isimli AKP’li oyuncu, Berat Albayrak’ın emriyle kurulan bir ofis olduğunu ve buradan yönetilen hesaplarla Albayrak lehine propaganda yapıldığını itiraf etti.

Recep Terzi ve ‘Marginale’ kullanıcı adlı AKP’li troller sosyal medyada birbirine girdi.

Marginale, “Recep Terzi kimdir?” başlıklı bir tweet yayınlayarak Terzi’nin mesajlarını ifşa etti ve para için kendisinden reklam istediğini, ‘dava derdi gütmediğini’ savundu.

Yapılan paylaşım şöyle:

“Bana iftira atan bu şahıs benden instagram hesabı için destek istemiş, Twitter’ın umrunda olmadığını yazmış, tüm derdinin ürün reklamı yapıp para kazanmak olduğunu söylemişti. Sadece gülüyorum yazık :)”

RECEP TERZİ’DEN İDDİA: “BERAT ALBAYRAK’IN EMRİYLE OFİS KURULDU”

Bu tweetlerin üzerine Recep Terzi ise Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın emriyle  kurulmuş bir ofis olduğunu ve bu hesabından da Albayrak’a hizmet ettiğini savundu.

Terzi yaptığı paylaşımda, “Sayın Bakanım,  Benim özelimi maddi acziyetimi ifşa eden kendini kaf dağın da gören bu hesabı sizin talimatlarınızla açıldığı söyleniyor!  Reis sosyal medya da birlik olun derken bana yapılan bu saldırının hikmeti nedir?”

Terzi ayrıca, Berat Albayrak’ın emriyle kurulan ofiste hizmet veren hesapların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu lehine tweet atmadığını, yalnızca Albayrak’a çalıştığını belirtti.

BERAT ALBAYRAK’A İSYAN ETTİ: “SOYLU’YU DESTEKLEDİM DİYE Mİ?”

“Recep Terzi Daha sonra,

Berat Albayrak’la Süleyman Soylu arasında çekişme olduğunu ima ederek, Albayrak’ın kendisiyle Soylu’yu desteklediği için uğraştığını öne sürdü.

Terzi, şu paylaşımlarda bulundu:

Bütün bunlar Süleyman Soylu’ya destek tweetleri attım diye mi Bakanım!

Sizin kayın babanız ve makamınız varsa benim de yerin göğün her şeyi yoktan var eden ve her şeye hakkıyla güce yeten Rabbim var.

@BeratAlbayrak

AKTROLL MARGİNALE SEDEF KABAŞ’I HEDEF ALMIŞTI

Twitter’da AKP’li oyuncu Recep Terzi ile birbirine giren Marginale takma adlı aktroll Tele1 programcısı Sedef Kabaşı, “Birileri yandaş gazeteci mi dedi Ağzı açık gülen yüz Bu ne Sedef Kabaş?” sözleriyle hedef almıştı. Tele 1