AKP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, “Türk siyaseti böyle açılış  görmedi. Kılıçdaroğlu musluk açmış!” diye yazdı. Muş’un bu paylaşımına yüzlerce tepki tweeti geldi…

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününü İstanbul’da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sultanahmet Meydanı’na geldi.

Kılıçdaroğlu, burada 25 yıl sonra musluklarından su akmaya başlayan III. Ahmet Çeşmesi’nin tarihiyle ilgili bilgi aldı.

Bir ara musluğu açıp kontrol eden Kılıçdaroğlu’nun bu fotoğrafı yandaş basın ve AKP’liler tarafından alay konusu oldu.

AKP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, “Türk siyaseti böyle açılış görmedi. Kılıçdaroğlu musluk açmış!” diye yazdı. Muş’un bu paylaşımına yüzlerce tepki tweeti geldi.

AKP’yi artık “sosyal medya partisi” olarak suçlayanların yanı sıra birçok kişinin AKP’yi eleştirerek tepki göstermesi Muş’u tweeti attığına pişman ettirdi.

AKP’li Muş’un paylaşımının altına yorum yapanlardan bazıları, “Eskiden AKP yapardı onlar konuşurdu. Şimdi onlar yapıyor AKP konuşuyor” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım ve tepkilerden bazıları: