AK Parti'de ortam gerildi! Eski AK Parti  Ankara  Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, “Pelikancılar” adıyla bilinen iktidara yakın guruba sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Ünal, "Pelikan yeni FETÖ'dür" yazarak gündeme düşecek sözler sarf etti.

“KİRLİ İŞLER ÇEVİRİYOR”

Eski AK Parti  Ankara Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Adını anmaya değmez bir müfterinin iftirasına kısa cevabımdır: Pelikan Örgütü ile mücadeleye 2016 yılı başında milletvekili iken başladım; listeye yeniden girmemeyi açıkça göze alarak, aşağılık itibar suikastleri altında bu tehlikeye ısrarla ve inatla dikkat çektim, çekiyorum.
Pelikan Örgütü, Cumhurbaşkanını savunan değil, onun arkasına saklanarak, Anayasal suç işlemeye kadar varan kirli işler çeviren bir örgüttür.

"PELİKAN YENİ FETÖ'DÜR"

Erdoğan ve AK Parti'yi paçasından tutup aşağı çekmektedir. Son hadiseler de bunu zaten ispat etmiştir. Pelikan yeni FETÖ'dür.

1 Mayıs 2016'da adı duyulan "Pelikan" gurubunun, o sırada Başbakan olan  Ahmet Davutoğlu'na karşı "Pelikan Bildirisi" yayınlamış ve kısa süre sonra Davutoğlu istifa etmişti