Akaryakıt fiyatlarına gelen zam AK Partilileri bile şaşırttı! AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, benzin ve motorin fiyatlarına yapılan zamdan önce yakıt almak için akaryakt istasyonlarının önünde uzun kuyrukların oluşmasını “bereket yoğunluğu” olarak değerlendirdi.

Akaryakıt fiyatları bu geceden itibaren geçerli olmak üzere zamlandı. Motorin fiyatı 41 kuruş, benzin fiyatı da 14 kuruş zam yapıldı. Haber sonrası otomobil sürücüleri benzin istasyonlarına akın etti. Akaryakıt ürünlerine gelen zam öncesinde depolarını benzin almak isteyenler, uzun süre istasyonlarda sıra bekledi.

AK PARTİLİ ÇAMLI: BEREKET YOĞUNLUĞU

Akaryakıt fiyatlarından yaşanan bu durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanırken AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı’dan ise ‘yok artık’ dedirten bir değerlendirme geldi. Çamlı, benzin kuyruklarını ‘bereket yoğunluğu’ olarak değerlendirdi.

Akaryakıt istasyonlarının önündeki araç kuyruklarına dair fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Ahmet Hamdi Çamlı, “Bereket yoğunluğunu, CHP dönemi yokluk kuyruğu zannetmiş..! Sünger dolu yine…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milli Gazete