Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Siyonist İsrail’in Cumhurbaşkanı Türkiye’de bir araya geldiler. Eli kanlı İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog Ankara’da resmi törenle karşılanırken ortaya çıkan görüntüler Müslümanların canını sıktı.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’u karşılamak için Beştepe yolunda hazır bekleyen Mehmetçiğin eline İsrail bayrağı verildi. Bu skandal görüntüyü Gazeteci Muhammet Altındal ve Dursun Ali Bulut analiz etti.

MG TV’deki “Dokuz Sütun” programında gündeme dair önemli yorumlarda bulunan gazeteci Dursun Ali Bulut Herzog’un Ankara’da resmi törenle karşılanıp Mehmetçiğin eline İsrail bayrağı verilmesiyle ilgili “Bu bayrak olayını nasıl sineye çekebiliyorsunuz, nasıl kaldırabiliyorsunuz” diye konuşu.

Bulut görüntülerin Türkiye açısından bir utanç vesilesi olduğunu söyleyen Bulut şöyle konuştu:

O fotoğrafı görmezden gelmek şehitlerimize, geçmişe ve geleceğimize bir ihanettir. O fotoğraf normalleştirilemez. Bir Mehmetçiğin eline İsrail bayrağı verilemez. Bu eski Türkiye’de verilemezdi. Türkiye ayağa kalkardı. Şimdi sanki İsrail dost ülke gibi ağırladık.

AGD’Lİ GENÇLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

Herzog’un ziyareti öncesi caddelere asılan İsrail Bayraklarını yırtan AGD’li gençlere de Teşekkür eden Dursun Ali Bulut “ O bayrakları indiren gençlerden Allah razı olsun. Asil bir duruş sergilediler. Belki ileriki yıllarda çocuklarımızın ‘hiç kimse mi bir şey demedi?’ gibi sitemlerine verecek cevabımız oldu. “ diye konuştu.