Erdoğan'ın eski şoförü, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası sonrası AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma tepki gösterenlere "maaşlı troll" dedi.

"Bir kısım maaşlı troller Kadın Kolları başkanımızın üzerine gittiğini görüyorum" diyen Çamlı, tartışmanın sosyal medyada gündem olmasının ardından Biz10 TV Youtube kanalına konuşarak, "Sosyal medyada gündem olmak, etkileşim almak isteyen insanlar ofislerle bürolarla anlaşıyorlar.  Onlara belli bir miktar da ödeniyor. Bunların tabii bazen ayarları kaçıyor" ifadesini kullandı.

AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası ile ilgili "Başarının nereden geldiğini,imkan ve yetkileri kimin verdiğini, liderimiz Sn. Erdoğan’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı" diye yazmıştı.

Çamlı, "Bir kısım maaşlı troller kadın kolları başkanımızın üzerine gittiğini görüyorum. Hatırlattıkları davamızın ana ilkeleridir" karşılığını verdi.

Çamlı, Biz10 TV'deki açıklamalarında, "Ben AK Parti içerisini kastetmedim. Trolün partisi olmaz, trolün maaşı olur. Bunlar bir ekip, çalışma yapıyorlar. Mesela daireler, evler tutuluyor. Duyuyoruz bunları yani ben İstanbul çocuğuyum. Yapanlara da bir şey demiyorum ama bunun farkında olmak bilmek için söylüyorum" diye de vurgu yaptı.

Kaynak: (Milli Gazete)