AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Antalya'da Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuştu.

Özhaseki, "Hükümet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık" dedi.

Yıllardır vesayet rejiminin Türkiye'de hakim olduğu iddiasında bulunan Özhaseki, AKP iktidarında vesayet rejimiyle mücadele edildiğini söyledi.

"AÇ, DAĞLARDA YAŞAYAN İNSANLAR VARDI"

"Gece gündüz demeden" çalıştıklarını söyleyen Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:

"Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. Hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle de büyük yatırımlar yapmaya başladık. 30 yıl önceki Antalya'yı biliyorum, en az 2 dönem bile Menderes beyin yaptığı projeler ortada. Şimdikiler zekatını bile yapamıyor. Türkiye'nin her yerinde  Allah'a(c.c) hamdolsun güzel işler yaptık. Marka şehirler dediğimiz kavram ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız da bütün projelerimizin arkasında durdu."

CHP'YE YÜKLENDİ

Özhaseki, ana muhalefet partisi CHP'nin yalan ve iftira siyaseti yaptığını iddia etti.

"FETÖ'nün birçok insanı mağdur ettiğini, ocakları söndürdüğünü, insanları çocuğunun çoluğunun yüzüne bakamaz hale getirdiğini" ifade eden Özhaseki, şu değerlendirmede bulundu:

"Bunlardan biri de Deniz Baykal. Yerine kimi getirdiler, Kılıçdaroğlu'nu. Kılıçdaroğlu ile parti rota değiştirdi. İki temel stratejileri var, birisi yalana dayalı algı operasyonu. Tüm dünyaları yalan ve iftira siyaseti. Neredeyse Kılıçdaroğlu göreve geleli 10 yıl olmuştur, haftada bir yalan söylese yılda 50, 10 yılda 500 yalan eder. Bir tanesini doğru olduğunu ispatla. Yok öyle bir durum. Muharrem İnce bile bunlardan ayrılırken 'Tüm dünyaları yalan.' diyordu. Olmayanı olmuş gibi gösteriyorlar, iki yüzlülük, riyakarlık, CHP'nin temel siyaseti bunun üzerine dayalı. İkinci yaptıkları şey ise Recep  Tayyip Erdoğan ve  AK Parti düşmanlığı. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun, herkes bunun için kol kola girmeye hazır."

Kaynak: Milli Gazete