AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Milattan önceye değil 15-16 yıl öncesine gittiğinizde buzdolabı bile alamıyordunuz, neden zorunuza gidiyor?” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi toplantısında konuşan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye’de 15-16 yıl öncesinde insanların buzdolabı dahi alamadığını ileri sürerek, "Neden zorunuza gidiyor?" diye skandal olacak bir soru yöneltti.

"NEDEN ZORUNUZA GİDİYOR?"

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre; AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, şöyle konuştu:

"Başta pandemi olmak üzere sonrasında gelen global bir savaşa dönüşebilecek nedenlerden dolayı tüm dünyada bir ekonomik kriz söz konusu. Bugün baktığınızda Avrupa hani o çok gelişmiş dünyanın önde gelen ülkede adalet dağıtan Avrupa’ya baktığınızda doğalgaz fiyatları, enerji  fiyatları kat kat artmış durumda. Yine ben sizi 2001’lere götüreyim. Dünyada hiçbir kriz yokken, Koronavirüs yokken, batık bir Türkiye vardı. Devlet memurlarının maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelmişti, bankalar batmıştı, milattan önceye değil 15-16 yıl öncesine gittiğinizde buzdolabı bile alamıyordunuz, neden zorunuza gidiyor?"