AKP il kongrelerini büyük bir hızla gerçekleştirirken özellikle İstanbul İl Başkanı'nın kim olacağı büyük merak konusuydu.

Bugün o konuda bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul İl Başkanı olarak Osman Nuri Kabaktepe'yi atadığı öğrenildi.

Ordulu olan Osman Nuri Kabaktepe Erbakan döneminde Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yapmıştı. Numan Kurtulmuş'un Erbakan'a bayrak açtığı dönemde Kurtulmuş tarafından partiden tasfiye edilen isimlerden olan Kabaktepe Saadet Partisi'nin de kurucuları arasında yer alıyor.

Kabaktepe'nin Şubat Ayı sonunda gerçekleştirilecek kongrede seçileceği, liste hazırlığına başladığı belirtiliyor.

Pelikan Örgütüne yakın AK Parti İstanbul il başkanı Bayram Şenocak'ın yerine, Milli Görüş kökenli Osman Nuri Kabaktepe'nin atanması basit bir olay değil. CB Erdoğan, parti içinde yalnızca Milli Görüşçülere güveneceğini biliyor.

Türkiye'deki İsrail'in AK Parti'nin başına getirmek istediği kişi Numan Kurtulmuş. İstanbul İl Başkanlığına atanan Osman Nuri Kabaktepe ile SP'nden Numan Kurtulmuş tarafından tasfiye edilenlerden. Yani bu operasyon aslında Numan Kurtulmuş'a yapıldı.

Milli Görüş çizgisinde bir isim olmasıyla bilinen Kavaktepe; Refah ve Fazilet partilerinde çeşitli görevlerde bulunan Kabaktepe, Saadet Partisi’nde Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ve GİK üyeliği yapmıştı.

CB Erdoğan'ın Milli Görüş kökenli Osman Nuri Kabaktepe'yi İstanbul İl Başkanlığına ataması, Türkiye'deki İsrail Pelikan Örgütü'ne vurulmuş bir darbedir.

CB Erdoğan'ın SP YİK Başkanı O. Asiltürk'ü ziyaretiyle, Osman Nuri Kabaktepe'nin AK Parti İstanbul il başkanlığına atanması birbirini tamamlayan hamlelerdir.

Erbakan, 10 yıllık 4 ayrı plandan bahsetmiş ve sonunda Milli Görüş'ün resmi iktidar olacağını söylemişti. İlk 10 yıl ANAP, 1983-93. 2’nci 10 yıl koalisyonlar ve RP, 1993-2003. 3. ve 4’üncü 10 yıl ise AK Parti iktidarı, 2003 ve 2023. 2023'e 2 yıl kaldı. Milli Görüş'ün resmi iktidarına 2 yıl var.

Erbakan'ın Milli Görüş'ün iktidarının resmi ilanı dediği 4 ayrı 10 yıllık planın son tarihi 2023. Yeni anayasa, Erbakan'ın bu müjdesi için atılan son büyük hamle. Adil Düzen Anayasası’na hazır olun.

Yeni anayasa, Adil Düzen anayasası olacak. İsrail ve Türkiye'deki İsrail, bu anayasaya laik, Kemalist, CHP'li kimliğiyle değil; işbirlikçi İslamcı münafıkları kullanarak saldıracak. İnanmayan takip etsin.

AK Parti'nin Adil Düzen anayasası yapmasının önündeki asıl engel laikler, Kemalistler değil; SP, YRP, ilahiyatçilar, tarikat ve cemaatler ile Yeni Akit ve sözde İslamcı yazarlardir. Abdurrahman Dilipak gibi.

Erbakan'ın Refah Yol iktidarında Milli Görüş'un Yeniden Büyük Türkiye kurma projeleri diyerek basın toplantısında anlattığı tüm yatırımlar AK Parti iktidarında tek tek gerçekleşti. SP ve YRP bu gerçeği bulduği hâlde niye susuyor? Hedeflerinde AK Parti mi, yoksa Erbakan mı var?

*****

Libya UMH içişleri bakanına suikast girişiminde bulunuldu. Rejisör kesinlikle MOSSAD. Ama her zaman olduğu gibi taşeron örgütleri kullanmıştır.

*****

Fenerbahçe'nin başında Ali Koç dışında kim olursa olsun alınan bu başarısız sonuçlar dolayısıyla spor medyası tarafından çoktan darağacına çekilmişti. Parayı veren düdüğü çalmaya devam ediyor...

*****

S-400 hava savunma sistemi bir saldırı değil, savunma sistemi. ABD ve Haçlı Batı'nın Türkiye'ye S-400'lerden vazgeç demesinin anlamı; "Biz, Türkiye'ye saldıracağız. Türkiye bize engel çıkarmasın..."

*****
 

Türkiye sağlık, turizm, teknoloji, silah sanayii, ulaşım, iletişim, alt yapı, eğitim'de COVİD 19 sürecinde dünyada yatırımlarına devam eden tek ülke. Sabetayist medyaya göre ekonomi batıyor.

Mesud AKGÜL