AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik tehdit dolu ifadeler içeren bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Şahin, açıklamasında, “CHP’li Mansur Yavaş’a bir kez daha sesleniyoruz, gözümüz üzerinde” açıklamasında bulundu.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik tehdit dolu ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herhangi bir dayanağı olmamasına rağmen, Yavaş’ı işçi çıkarma hazırlığında olmakla suçlayan Şahin, “CHP’li Mansur Yavaş’a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCEKİ TEHDİDİ DE HATIRLATTI

Yavaş’ın geçen bir yıl içerisinde 3 bine yakın kişiyi işe aldığını aktaran Şahin, “Geçtiğimiz eylül ayında işçi çıkarmaya hazırlanan Mansur Yavaş’ı eğer işçi kardeşlerimizin ekmeğiyle oynarsan Ankara’yı sana dar ederiz” diyerek tehdit ettiklerini de ‘uyardık’ sözleriyle hatırlattı.

Fatih Şahin@_fatihsahin

 · 

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş her fırsatta milyonlarca lira tasarruf ettiğini, bütçenin fazla verdiğini beyan etmiş ve geçtiğimiz bir yıl içerisinde partizanca yaklaşımla 3000’e yakın kişiyi işe almıştır.

Fatih Şahin@_fatihsahin

Geçtiğimiz Eylül ayında işçi çıkarmaya hazırlanan Mansur Yavaş’ı “eğer işçi kardeşlerimizin ekmeğiyle oynarsan Ankara’yı sana dar ederiz” diye uyarmıştık.

140

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

77 kişi bunun hakkında konuşuyor


Yavaş’ı şimdi de ‘kaynak bahanesine sığınarak işçi çıkarmaya hazırlanmakla’ suçlayan Şahin, ‘duyduklarına’ dayanarak, şöyle konuştu:

“CHP’li Mansur Yavaş’a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur. Kimse Büyükşehir emekçilerini yalnız sanmasın.”

Fatih Şahin@_fatihsahin

 · 

@_fatihsahin adlı kullanıcıya yanıt olarak

Bu uyarımızdan sonra geri adım atan Mansur Yavaş’ın şimdi de kaynak bahanesine sığınarak işçi çıkarmaya hazırlandığını duyuyoruz.

Fatih Şahin@_fatihsahin

CHP’li Mansur Yavaş’a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur. Kimse Büyükşehir emekçilerini yalnız sanmasın.

312

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

358 kişi bunun hakkında konuşuyor