AK Parti  Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği şatafatlı sahur yemeğinin video görüntülerinin paylaşılması gündemden düşmüyor. Her geçen gün vatandaşların geçim sıkıntısı büyürken AK Partili gençlerin şatafatlı sahur yapması tepki çekmişti. AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un paylaştığı görüntüler, AKP eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner "derhal" diyerek videoyu kaldırtmıştı.

Onedio - Sosyal İçerik Platformu

Müzikli ortamda lüks sofralarda yapılan sahur etkinliğine ilişkin AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Twitter hesabından bir video ve etkinliğin faturasını paylaştı. 

Kürt gençlerin sahur programında birlikte kahvaltı yapıp kendi müzikleriyle eğlenmelerinin çok görüldüğünü belirten Sayan, 700 kişilik sahur etkinliği için bin 555 lira 54 kuruş KDV ve hizmet bedeli olarak 19 bin 444 lira 44 kuruş ödendiğini söyledi.

AKP'li Savcı Sayan, "30 liralık kahvaltıyı Ağrılı gençlere çok mu gördünüz" notuyla etkinliğin faturasını da paylaştı.

Ancak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, paylaştığı sahur fotoğraflarında Ağrı'daki etkinliğin 1500 öğrenciyle gerçekleştirildiğini yazmıştı. 

AK Partili iki ismin paylaşımları arasındaki çelişki dikkat çekti. Etkinlikte kaç öğrencinin yer aldığı bilinmiyor ancak domatesin bile taneyle satıldığı bu ekonomide kişi başı 30 liraya kahvaltı ücreti ödendiği iddiaları da sosyal medyada tepki gördü.