Seçime günler kala yapılan sert açıklamalar gündeme bomba gibi düşüyor. En son AK Parti Milletvekilinin ezan okunduğu esnada “Başkanı fetvayı verdi devam ediyorum” diyerek konuşmasına devam etmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.  Ezana yapılan bu saygısızlıktan sonra yine bir AK Partili isimin diğer parti saflarında yer alan belediye ve devlet hastanesi çalışanlarına tehdit dolu sözler söylemesi olay oolmadan öte insanlar resmen tehdit edildi.

"EKMEK VERDİĞİMİZ İNSANLAR.." DEYİP TEHDİTLER SAVURDU

AK Parti’nin Adıyaman Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel’in seçim çalışmaları esnasında bir AK Partili isim seçim otobüsünden vatandaşa seslenirken yaptığı konuşmada tehditler savurması dikkat çekti.

Konuşmasında belediye ve devlet hastanesinde çalışan işçilere tehditler savuran AK Partili isim “Belediyemizde hastanemizde nerede çalışıyorlarsa çalışsınlar. Ekmek verdiğimiz için onları minnet altına alıyor değiliz ama bir şey söyleyim Ekmek verdiğimiz insanlar, kurumlarımızda çalışan insanlar bu sözümü iyi dinlesinler. Engin Akel’e karşı, AK Parti davamıza karşı bayrak sallarlarsa, başkaların safında bize diş gösterirlerse ertesi günü kendilerini olması gereken yerde bulurlar” diye konuştu.