Ordu Gürgentepe Belediyesi'nde çalışan bir grup çalışana sendikadan ayrılmaları için baskı  kuran ve bir şehit yakını kadın işçiye de hakaretlerde bulunan AK Parti'nin yönettiği Ordu Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin bu kez de gazeteci Serkan Ocak'ı tehdit etti.

10 YILDIR YAPILMAYAN YOLLARI ELEŞTİRDİ

Gazeteci Serkan Ocak sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Gürgentepe'deki köylerinin yolunun 10 yıldır yapılmadığını, konuyu CİMER'e taşıdıklarını, Yaşar Şahin'in CİMER'e verdiği yanıtta köy yolunun yapıldığını belirttiğini, oysa köye kimsenin uğramadığını, yolların yapılmadığını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ

Serkan Ocak'ın bu paylaşımının ardından Gürgentepe Belediyesi Başkanı Yaşar Şahin'den tehdit içerikli bir mesaj geldi. Şahin, Gazeteci Ocak'a karşı, "Gürgentepe'ye geldiğinde sana bulaşacak ilk kişi benim" ifadelerini kullandı.

RSF: KABADAYILIĞA YARIŞIR BU SÖYLEMİ TERK EMELİ

Tehdit mesajını duyuran Sınır Tanımayan Gazeteciler Temsilcisi Erol Önder, "Gürgentepe Belediyesi Başkanı Yaşar Şahin'in kendisini işçileri sendikasızlaştırmaya dönük tehditleri ve 'çamurlu yollar'a dair eleştiren gazeteci Serkan Ocak'a yönelik tehdidi kabul edilemez. Şahin kabadayılığa yaraşır bu söylemi terk etmelidir!" diye yazdı.