AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti iktidarının cumhuriyet tarihi boyunca görev yapan hükümetlerden daha başarılı olduğu görüşünü savunurken “Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım" dedi.

Özhaseki, Antalya'da Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuştu.

"EKONOMİDE BAŞARILIYIZ"

Halkın gönlünü kazanarak iş yaptıklarını, bu sayede 20 yıldır iktidarda oldukları fikrini paylaşan Özhaseki, "Hükümet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimiyle ülkenin felakete sürüklenmesinin istendiğini ifade eden Özhaseki, "Bunların hepsinin üstesinden gelmeyi bildik  Allah'a hamdolsun, çok şükür. Bugünlerde yapılan operasyonların da çok kısa süre içerisinde sabun köpüğü gibi kaybolup gideceğine inanan bir insanım. Yeter ki biz çalışalım, yeter ki birlik içerisinde olalım." ifadelerini kullandı.