Meclis'te yumruklar konuştuCHP'li Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret dolu konuşmalarının ardından milletvekilleri, tekme tokat birbirine girdi.CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis'i karıştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "Haysiyetsiz, şerefsiz, onursuz" gibi hakaret dolu ifadeler kullanan Özkoç'un açıklamalarına, AK Partili vekiller çok sert tepki gösterdi.

YUMRUKLAR, TEKMELER...

CHP ile AK Partili vekiller arasında yaşanan tartışmalar, kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü.

KADIN VEKİLLER ARADA KALDI

Yere düşen, kafasını yere vuran vekiller oldu.

Kavganın arasında kalan kadın milletvekilleri büyük panik yaşadı.

Kavga anları, saniye saniye kameralara yansıdı.

Son dakika haberi: Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olaylı oturum! Bugün Meclis’te gerçekleştirilen İdlib oturumda tansiyon yükselince çok sayıda AK Parti ve CHP’li milletvekilleri birbirine girdi. AK Parti ile CHP arasında çok şiddetli kavga çıktı. Milletvekilleri birbirlerine girdi. Gerginlik devam ediyor. Bazı milletvekilleri ayırmaya çalışsa da yeterli olmadı. Meclis'te tansiyon saatler öncesinde yükseldi, ardından CHP'li Engin Özkoç'un Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmesi sebebiyle kavga çıktı. Engin Özkoç kürsüye gelince vekiller Özkoç'a tepki gösterdiler. Yaralanan vekiller var.En son haber

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır." ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, Twitter hesabından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un açıklamalarına ilişkin şu paylaşımda bulundu:

"Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır." Sabah