Muğla Fethiye’de gerçekleşen toplu katılımda ayrıca 200 kişinin de kaydı alındı.

İYİ Partili Başkan Ali Fatih Çoban, Behçet Saatcı, Mete Atay, Nurkaya Gündoğdu, Okan Arıkan, Alaattin Yıldırım gibi isimlerde  İYİ Parti binasında hazır bulundu.

Uzun yıllar siyaset yaptığı AKP’den istifa ederek İYİ parti saflarına Onat Group Başkanı Onat Akdu, “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Cumhuriyetimiz gördüğü en büyük krizlerin içerisinden geçiyor. Artık tencereler kaynama da zorlanıyor. Her ne kadar enflasyon oranı şu deseler de biz çok iyi biliyoruz ki oranlar onların dediği gibi değil. AKP için tehlike çanları çalıyor” dedi. İYİ Partili Başkan Ali Fatih Çoban, “Bu toplu katılım şunu gösteriyor ki, tek adam ve başkanlık düzenini sona erdireceğiz. Güzel günlere çok az kaldı” şeklinde konuştu.  

Bu arada Başkan Behçet Saatcı da sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak "Belediye Meclisi çatısı altında Fethiyemize beraber hizmet ettiğimiz Sayın Onat Akdu ile İYİ Partimizde bir arada olmaktan keyf aldık. Onat ve onunla birlikte partimize katılan Arkadaşlara hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Milli Gazete