Kamuoyu gündeminde FETÖ'nün siyasi kanadına dair yapılanmanın ortaya çıkmadığına ilişkin tartışmalar devam ederken AKP'de önemli sayıda ve ciddi etkiye sahip FETÖ'cülerin olduğu iddia ediliyor.

AKP'de son dönemlerde yaşanan gelişmeler parti içinde suların durulmadığını gösteriyor. 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

AKP'nin içerisinde FETÖ'cü "Patron ve Patroniçe" olduğu iddiasında bulunan Gökçek, AKP içerisinde ciddi sayıda FETÖ'cü temizlendiğini söyledi.

Kamuoyunda özellikle AKP'nin Merkezi Karar Yürütme Kurulu'nda FETÖcü olduğuna ilişkin değerlendirmeler yapılırken parti içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ters düşen ve ismi açıklanmayan bazı kişilerin ise FETÖ'cü olduğu söyleniyor.

Konuya dair paylaşımla dikkat çeken Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bu şarlatanın kripto olduğunu ve kripto patron ve patroniçesinin AK Parti içinde olduğunu söyledim durdum...İnanmayanlar çıktı.Şimdi gerçek yüzünü gösterdi. Okuyun⤵️Kripto FETÖ’cü aramızdan defoldu gitti. Kurtulduk.Darısı içimizdeki (patron ve patroniçe) kripto FETÖ’cülere."

Diğer taraftan AKP'deki FETÖ'cülerin temizlendiği belirtilirken temizlendiği ifade edilen FETÖ'cüler hakkında adli işlem yapılmaması ise ayrı bir tartışma konusu haline geldi.

Gökçek'in sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamalar AKP'nin içinde olan ve adı bilinen ama adı açıklanmayan FETÖ'cüler hakkında savcılık soruşturması açılması gerektiğine ilişkin kamuoyunda dikkat çeken değerlendirmeler de yapılıyor.

Resim