Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan bugünkü köşe yazısında AKP'nin ikinci kez tekrar ettirdiği İstanbul seçimlerine atıfta bulundu. Takan, "Bir şeyler olacak ama ne olacak?.. Herhalde bu kafalarla devam ederlerse bir İstanbul hatırası fotoğrafı daha çektirirler" diye yazdı.

İşte Takan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Eğer, “bugünlerde AKP’nin hesabı-kitabı ne?.. Nasıl bir kafa yapısı hakim?” diye de sual ederseniz… Ona da şöyle yanıt verebilirim:
Hani o, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini zorla, kavga döğüş, 2’nci kez tekrarlatan kafa var ya!.. İşte o kafalar devreye daha fazla girdi. Anketlere bakıyorlar; AKP-  MHP yüzde 40 bandını zor buluyor.
“E, o zaman.  HDP kapatılırsa yerine bir parti kurulursa da yüzde 7’yi geçemezler.  İYİ Parti’yi de daha fazla hırpalamayı başarırsak, onu da yüzde 10 bandını sıkıştırırız.
Bir de daraltmış bölge seçim sistemini getirip MHP’yi de AKP listelerinden seçime sokarsak, 360 mebusu kapar, geçeriz kenara” kafasındalar…
Bilemiyorum… Bir şeyler olacak ama ne olacak?.. Herhalde bu kafalarla devam ederlerse bir İstanbul hatırası fotoğrafı daha çektirirler!"