Bülent Arınç, dün katıldığı yayında KHK'lılardan özür dilemişti. Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Arınç'ı eleştirerek "Damadından söz etmediğin müddetçe ne desen kurtarmaz Bülent Arınç" dedi.

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, dün katıldığı yayında KHK'lılardan özür dilemişti. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında "Evime temizliğe gelen ihraç edilmiş daire başkanı kadını görünce yerin dibine geçiyorum" diyen Arınç'ı sert sözlerle eleştirdi.

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ davasından beraat etttiği anımsatan Hakan, “Damadından söz etmediğin müddetçe ne desen kurtarmaz Bülent Arınç" dedi.

Hakan yazısında "Benzinlikte pompa tutan Danıştay üyesini görünce perişan oluyorum’ yetmez Bülent Arınç! ‘Hele aklıma FETÖ’yle iltisakını herkesin bildiği damadımın kapı gibi beraat aldığı aklıma gelince’ cümlesini de sonuna ekleyeceksiniz" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan, yazısının ilgili bölümünde şunları gündeme taşıdı:

"Bülent Arınç demiş ki:
“Evime temizliğe gelen ihraç edilmiş daire başkanı kadını görünce yerin dibine geçiyorum”.
Damadından söz etmediğin müddetçe ne desen kurtarmaz Bülent Arınç
Yetmez Bülent Arınç!
“Üstelik FETÖ’ye bayağı yakın olan damadım FETÖ işinden kılçıksız sıyrılmışken” cümlesini de sonuna ekleyeceksiniz.
*
Bülent Arınç demiş ki:
“Benzinlikte pompa tutan Danıştay üyesini görünce perişan oluyorum”.
*
Yetmez Bülent Arınç!
“Hele aklıma FETÖ’yle iltisakını herkesin bildiği damadımın kapı gibi beraat aldığı aklıma gelince” cümlesini de sonuna ekleyeceksiniz.
*
Bülent Arınç demiş ki:
“Dün terörist dediğiniz adama bugün şehit oldu diye niye sahip çıkıyorsunuz?”.
*
Yetmez Bülent Arınç!
“Benim damat işin içinden sıyrılırken... Başkasının çocuğu şehit olunca... Kahroluyorum, perişan oluyorum” cümlesini de sonuna ekleyeceksiniz.
*
Ancak bu eklemeleri yaparsanız...
"Hah şimdi oldu" deriz Bülent Arınç.
Aksi halde kurtarmaz."