Ahmet Davutoğlu'ndan çok konuşulacak, Bahçeli sözleri: Başörtülü vekillere başını açtırdı!  Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin  il başkanları toplantısında gündeme ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Cumhur İttifakı'nı eleştiren Davutoğlu,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel'nin geçmişte, başörtülü vekillerin başlarını açmadan  TBMM'ye girmelerine izin vermediğini açıkladı.

"VEKİLLERİN BAŞINI AÇTIRDI"

Devlet Bahçeli'nin geçmişte, başörtülü vekillerin başlarını açmalarına neden olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun dikkat çeken sözleri şu şekilde;

"99 seçimlerinde bir başörtülü milletvekili seçildiğinde Sayın Bahçeli'den beklenti, o başörtülü milletvekili üzerinden Meclis'in kapılarının başörtülülere açılmasıydı. Sayın Bahçeli Meclis'in kapılarını başörtülülere açtırmadı, başörtülü vekillere başını açtırdı ve Meclis'e öyle soktu. Sırtını böyle bir geçmişe dayayan iktidar, başörtüsü için teminat oluşturabilir mi? Sayın Erdoğan bugün bu kesimlerin baskısı ve vesayeti altındadır."