Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

"SEROK AHMET BÖLÜCÜLÜKTÜR"

Kendisine 'Serok Ahmet' diyerek' yüklenen  MHP lideri  Devlet Bahçeli'ye seslenen Davutoğlu "'Serok Ahmet' diyerek kendince hakaret etmeye çalışıyor. Bahçeli Kürtçe'ye hakaret ediyor. Bana hakaret etmek için Kürtçe'yi kendince kullanıyor. Bu Türkiye'de gerçek anlamda bölücülüktür" dedi.

ERDOĞAN'A DA TEPKİ GÖSTERDİ

Ayrıca Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Selçuk Özdağ'ın evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin Cumhurbaşkanı ve AKP genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a, "Bu duruma üzülüyor mu bilmiyorum, 4 gün oldu kamuoyuna hâlâ açıklama yapmadı" diyerek tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Lideri, saldırıyı gerçekleştirenlerin 'birer piyon' olduklarını söyledi.

"Bizzat Sayın Cumhurbaşkanının çıkması lazım"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Selçuk Özdağ'a ilişkin açıklamalarının siyasi açıdan bir anlam ifade etmediğini belirten Davutoğlu, "Bizzat Sayın Cumhurbaşkanının çıkması lazım.Sayın Erdoğan’a sesleniyorum, Sayın Özdağ sizinle de siyaset yaptı. Daha önce Sayın Akşener’in evine baskın yapıldı o zaman da tepki verilmedi" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE: NORMALLEŞ

Öte yandan, kendisini sürekli hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye canlı yayında tavsiyede bulunan Davutoğlu, "Bir öfke bir nefret bir intikam duygusu. Nedir alıp veremediği farklı düşünen insanlarla. Ona tavsiyem şu; normalleşmeli" sözlerini kaydetti.