Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AKP'yi uyardı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Davutoğlu, Bahçeli'nin grup toplantısındaki “MHP, Cumhur İttifakı’nın bir ortağı olsa da işlevi ve üstlendiği demokratik sorumluluğu muhalefettir” şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

"BAHÇELİ DEVEKUŞU GİBİ HAREKET EDİYOR"

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda Bahçeli'nin siyasi tavrını devekuşuna benzeten Davutoğlu, “Sayın Bahçeli, grup konuşmasında sorumluluklarının muhalefet olduğunu ilan etti. Hani devekuşuna, ‘Yük taşı’ demişler, ‘Ben kuşum’ demiş. ‘O zaman uç’ demişler, ‘Ben deveyim’ demiş. Sayın Bahçeli öyle bir konumda görüyor ki kendisini, güç kullanmak gerektiğinde iktidar, sorumluluk almak gerektiğinde muhalefet oluveriyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu

@Ahmet_Davutoglu

Ben Ak Partili kardeşlerimi geçen gün uyarmıştım, Bahçeli beni yanıltmadı. Devlet Bahçeli "Sorumluluğumuz muhalefettir" itirafında bulundu. Sayın Bahçeli bir karar ver  İktidarsan sorumluluk al, muhalefetsen iktidarın hatalarını daha fazla paylaşmadan muhalefet safına geç 

Twitter'da izle

ÖS 10:03 · 9 Kas 2021

724

85

Bu Tweeti paylaş