Gazeteci yazar  Abdurrahman Dilipak bugünkü köşe yazısında pandemi üzerinden oynanan küresel oyuna dikkat çekti. 

"İnsanları Cola’ya alıştırmak için Noel Baba’yı, sigaraya alıştırmak için de doktorları kullandıklarını" belirten Dilipak, "Pandemi sürecinde doktorları nasıl kullandıklarını gördük. Bilimi de kullandılar, siyaseti de, dini müesseseleri de, akademi, medya, STK hepsini tepe tepe ve hoyratça kullandılar ve kullanmaya da devam ediyorlar. Bu iş tarihin en büyük dolandırıcılığıdır. Sülün Osman bile bunu başaramazdı" ifadelerini kullandı.

“Tanrıyı tedavülden kaldıracağız” dediler, kimsenin gıkı çıkmadı ya hu!" siteminde bulunan Dilipak, "Altyapı tamamlandıktan sonra sensörler ve kameralarla her yer izlenebilecek ve söz dinlemezseniz, resetleneceksiniz. Zaten projenin adı Global Reset değil mi? Sonuçta bir tıklık canınız var!" uyarısında bulundu.

Küreselcilere göre dünya nüfusunun fazla olduğunu vurgulayan Dilipak, "Bakın o arıların, böceklerin, kelebeklerin ve solucanların başına gelenler bizim de başımıza gelecek. Önce pandemi ile oyaladılar, şimdi savaş çanları çalıyorlar. Peki, bundan sonra sırada ne var?" diye sordu. 

Türkiye'nin seçim söylentileriyle oyalandığını belirten Dilipak, "Birçok ülkede insanlar meydanlarda. Biz seçim söylentileri ile vakit geçiriyoruz. Aslında batıdan gelen talepler söz konusu olduğundan birçoğunun birbirinden hiç de farkı yok. Hepsi batının taşeronluğu konusunda aynı çizgide buluşuyorlar aslında. Sağı, solu, liberali, milliyetçisi, dincisi fark etmiyor. Bu açıdan baktığınızda farkı fark etmiyorsunuz. Bunların kimliğini, oy birliği ile çıkarttıkları yasalar ve sözleşmelerden anlamalı idik aslında. Olan oldu. Bari bundan sonra aklımızı başımıza toplasak. Yarın çok geç olabilir."  ifadelerini kullandı.