Geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi ziyaret eden İşgalci Siyonist devlet İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog Filistin’e nispet yaparcasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini sıkmış ve işbirliği mesajları vermişti.

Bu skandal görüntü Türkiye’de bir çok Müslümanı rahatsız ederken Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak da bu ziyaretten rahatsız olanlar arasındaydı. Bugünkü köşesinin bir bölümünü bu ziyarete ayıran Dilipak Erdoğan’a oldukça ince bir gönderme yaptı.

"HAHAMLARIN ERDOĞAN’A DUASI BOŞA GİTMEMİŞ"

Dilipak yazısında AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Beştepe'de Türk Yahudi Toplumu ve İslam Ülkeleri Hahamlar İttifakı üyelerini kabul ettiği davette Yahudiler'e özgü Arvit duasını okunduğunu hatırlatırken “Başhahamlarının Beştepe’deki duaları boşa gitmemiş” ifadelerini kullandı.

Herzog’un zamansız ziyaretine dikkat çeken Dilipak köşesinde “Sahi, bayram değil, seyran değil, İsrail Cumhurbaşkanı elinde zeytin dalı ile niye geldi. “One minute”den “Well Come”.. Epey zaman geçmiş anlaşılan. İslam ülkeleri başhahamlarının Beştepe’deki duaları boşa gitmemiş! Ermenistan Cumhurbaşkanının Türkiye aşkı da ilginç gelmiyor mu? Moskof mezalimi, Yunan mezalimi, Ermeni mezalimi derken iş bu noktada da dönüp dolaşıp geldi, ABD ve AB’li ülkelerde stratejik ortak ve eski dostluklara.” diye yazdı.