Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında eğitim üstünden  AK Parti ve Erdoğan'a sert eleştiri getirdi. 

İHL'LİLER ADNAN OKTAR'IN ELİNE DÜŞTÜ

“Herkesi İHL’li yapalım derken” başlıklı bir yazı  kaleme alan Dilipak, "İHL ile İHALE karışınca olan oldu. İktidar ilişkileri bizi bu konuda hazırlıksız yakaladı. İHL’lilerin bir kısmı vakti zamanında, Mehdi, Masonluk, Anti Darvinizm derken Adnan Oktar’ın ağına düşmüştü, kimisi Kalkancı’dan yana oldu, şu tarikat, bu dergah, filan cemaat, FETÖ, DAEŞ, Hizbullah filan derken bugün bu gençler Deist ve Agnostik olmaya başladılar. GREVİO yöneticisini İmam-Hatip’e ya da MAARİF’e yöneticisi yaparsanız olan ve olacak olan daha birçok şeyden şikayet etme hakkınızı sınırlandırmış olmaz mısınız! Birileri İHL ile İHALE işlerini karıştırmış olmalı. Birtakım ihalecilerin adını, binasını yaptı diye eğer İlahiyat Fakültesinin alnına adını çakarsanız, işte böyle çakılırsınız sonra." dedi.

DİLİPAK'TAN 5'Lİ ÇETE'YE GÖNDERME

Metaverse tehdidine dikkat çeken Dilipak, "Kâbe’yi, Mescidi Nebevi’yi, Mescid-i Aksa’yı 3 boyutlu, interaktif bir şekilde, artırılmış gerçeklikle, sanal alemde inşa da edebilirler. Sahi bizim müteahhitler ne zaman Metaverse de inşaata başlıyorlar!?" diyerek Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Grup, Kolin Holding ve Makyol Grubu'na gönderme yaptı.

"KOKAİN ÇEKENLER KADAR ŞANSLI DEĞİLİZ"

"Whatsapp grubuna birisi adını kaydetti diye DAEŞ’den hüküm giyen İHL’li Eyüp Taş’ı kim kurtaracak" diyen Dilipak, "Adaletin bu mu dünya. Kokain çekenler kadar şanslı değil “bizim Eyyüb’lerimiz”. İlla da sabır taşını çatlatacaklar" ifadeleriyle lüks araçta kokain kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkan eski AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nu hatırlattı.

YOLLAR, TÜNELLER, KÖPRÜLER, AYASOFYA...

"Güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık” demekle bitmiyor iş diyen Dilipak, "Sonuç ortada. Asıl sorun META değil. META peşinde koşanların METAVERSE’ye de sazan gibi atlayacaklarından kuşku yok. Bakalım bu işin ihalesi kime kalacak. Görünen o ki, bizimkiler bu işe dünden hazır. Digital dönüşüm ofisi bunun için çalışıyor. Helal sorununuz olmasın, FETVA’sı dünden hazırlanmıştır. Kim bilir, belki de sentetik et sertifikası, et üretiminden önce hazırlanmıştır. Amaan neden bahsediyorum ben. Bakın ne güzel yollarımız, tünellerimiz, hava alanlarımız, İHA’larımız, SİHA’larımız var. Her mahalleden ezan sesleri yükseliyor. Ayasofyayı açtık, Taksim’e cami yaptık, daha ne istiyorsunuz!" diyerek Metaverse hazırlığındaki  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye eleştirilerini sürdürdü.