Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tan çok konuşulacak 5'li çete çıkışı geldi. Bugünkü köşe yazısında Dilipak, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

PANDEMİ BİTTİ PANDOMİ BAŞLADI

Köşe yazısında  Rusya - Ukrayna savaşı üzerinden küresel dünyada oynanan oyuna dikkat çeken Dilipak, "Yalan söylüyorlar. Pandemi bitti, pandomi başladı. Bir palyaçonun başkomutan sıfatı ile başlattığı bir süreç yaşanıyor. " dedi.

"5'Lİ ÇETEYİ BİLİYORSUNUZ, HANİ ŞU..."

"5’li çeteyi biliyorsunuz." ifadeleriyle oynanan oyunun arkasındakilere işaret eden Dilipak, "28 Şubat’ın 5’li çetesinden, 5 büyük gıda zincirinden, ihale kazanıcısı 5 büyük holdingten söz etmiyorum. Mecliste grubu bulunan partilere de bir gönderme değil kastım. BM Güvenlik Konseyinin daimi üyelerinden söz ediyorum. Hani şu demokrasi havarisi Evanjelik ABD, Anglikan İngiltere, eski komünist Ortodosk Rusya ve  Çin’den söz ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU RAMAZAN DA UYANAMAZSAK İŞİMİZ ZOR"

Ukrayna krizinin COVİD gibi global savaşa dönüştüğünü belirten Dilipak, "Dünya derin bir uykuda. Hâlâ CoVID uykusundan uyanamadık. Metaverse cehennemine, yeni tanrılara kurban edilmek üzere siber mezbahaya sürükleniyorlar. Bu Ramazan’da da uyanmayacaksak, işimiz zor. Bakalım bu Ramazan’ın ilk yarısına nasıl varacağız." şeklinde uyarılarda bulundu.