İktidara yönelik eleştirileri sonrasında yandaş Yeni Akit'ten ayrılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Habervakti’nde kaleme aldığı köşe yazısında dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından duyurulan  AFAD öncülüğünde yarın yapılacak deprem tatbikatına değinen Dilipak, "Siyasiler farkında değil, ortalık toz duman" dedi.

Deprem tatbikatının  ABD ile eş zamanlı yapılmasına dikkat çeken Dilipak, Anadolu topraklarının önemine vurgu yaptı. Dilipak, "Bizde bir İstanbul depremi korkusu var biliyorsunuz. Bir savaş tehdidi, Anadolu toprakları kıyamet teolojinin merkezinde yer alıyor. ölgemiz “Jeo Politik”, “Jeo Stratejik” açıdan çok önemli bir bölge olmasının yanında “Teo Politik” ve “Teo Stratejik” öneme sahip bir bölge. Ama siyasiler bunun pek de farkında değil. Kim dost kim düşman belli değil sanki ortalık toz duman, hava sisli." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak'ın köşe yazısında dikkat çeken bölüm şu şekilde:

"Yarın, ülke genelinde Gölcük depremine denk getirilerek bir tatbikat yapılacak aynı zamanda batılı ülkelerde de bir nükleer savaş durumunda halkın hayatta kalma becerilerini test etmek için tatbikatlar yaptıklarını görüyoruz bizde hep deprem, hem tabii afetler hem de savaş riskine dönük olarak hazırlıkların gözden geçirilmesi, sivil halkın konuya duyarlılığının ölçülmesi hedefleniyor. Zaten NATO genel sekreteri de kısa süre önce savunma kabiliyeti imkanları ve stokların en üst seviye getirilmesi yönünde bir çağrısı olmuştu.

Zaten başta ABD olmak üzere dünyada bir çok ülkede Kıyamet senaryolarına tabii afetler ve savaş ihtimaline dayalı bir hareketlilik söz konusu böyle bir durumda krizi yönetecek ekibin önce güvenli bir yere taşınıp hayatta kalmalarının sağlanması ve sistemi oradan yönetebilmesi gerekiyor.

Bizde bir İstanbul depremi korkusu var biliyorsunuz. Bir savaş tehdidi, Anadolu toprakları kıyamet teolojinin merkezinde yer alıyor. Yecüc-Mecüc koridoru, Melheme-i kübra, Fırat bölgesinde büyük yıkım, Mehdi ve Mesih inancına dayalı beklentilerin içinde hep bu coğrafya var. Bölgemiz “Jeo Politik”, “Jeo Stratejik” açıdan çok önemli bir bölge olmasının yanında “Teo Politik” ve “Teo Stratejik” öneme sahip bir bölge. Ama siyasiler bunun pek de farkında değil. Onlar için DSÖ, FAO ya da BM, AB, NATO’nın stratejik ön görüleri daha önemli. FDI, FED, LIBOR, IMF, WEF’dan gelecek haberler daha önemli!?

Bu arada ABD’den başka bir haber daha geldi ABD 12  Kasım’da tam da Tükiye ile eş zamanlı sabah 07’den başlayarak (Bizimki akşam üstü olacaktı sanırım) ülke genelinde benzer bir tatbikat yapıyor bu ilginç bir durum değil mi?

Hava, su, toprak, bitki, hayvan ve insan kirlendi. Birileri hala ülkenin tanklarla işgalinden söz ediyor. Oysa işgal orduları Starlink’ler ve 5G ile geliyorlar. Siber savaşın ajanları damarlarımızda, “Deccal tabakta”, gökten yağmur gibi  yağıyorlar. Şeytan işbirlikçileri ile birlikte dört koldan saldırıyor. Aklımız, kalbimiz, midemiz, ciğerlerimiz ve damarlarımızda süren bir savaş var. Dünya liderleri (!?)nin ve siyasetçilerin dilleri mitralyöz gibi kelimeleri sürüyorlar namlularına.

Hava puslu melek maskeli şeytanlar ve şeytan diye taşlanan meleklerle dolu meydanlar dolusu insan. Kim dost kim düşman belli değil sanki ortalık toz duman, hava sisli."