Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında ‘derin gerçekler’ alt başlığı altında çok farklı meselelere değindi. Dilipak, “Yahudi mistiklerine göre 25 Eylül’de başlayan süreç 24 Aralık 2022’de sonra eriyor. Yani 90 gün içinde büyük hadiselerin gerçekleşmesi gerekiyor. Hristiyanlar, takvim ve hesap farklıkları sebebi ile bu tarihi 15 Ocak 2023’e uzatacaklardır.” diye yazdı.

Abdurrahman Dilipak, “Bakın Müslümanlarla Yahudiler arasında temel sorun siyasi. Elbette din temelli sorunlar da var, Mescid-i Aksa, Filistin Davası da sorun. Müslümanlarla  Hristiyan dünyası arasındaki temel sorunu siyasi olmadan önce dini temelli. Burada İslam dünyasında da bir Mesih beklentisi var. O, Müslüman bir kişilik. Doğrulayacağı kitap Kur’an-ı Kerim olacak ve Mehdi ile birlikte hareket edecek.” dedi.

Dilipak şöyle devam etti:

“İslam Dünyası’ndan bazılarının istihracına göre, “Meşiah maskesi ile gelen Şeytan” yüzünü insanlığa dönecek! Sihir, büyü, teknoloji ile karışık, Şeytanlaşan Cinleri de kullanarak olağanüstü hadiseler meydana getirecek. Rivayet edilir ki haksız kazançla zengin olanların mallarına el koyarak onları insanlara dağıtır.  Hastalıktan kırılan insanlara şifa sunar. Yoksulları sahiplenir. Zalim iktidarları yenilgiye uğratır. Halkın şikayetçi olduğu siyasetçi, bürokrat, iş adamı, yargıç onları acımasızca cezalandırır ve halkın olağanüstü güvenini kazanır. Öyle ki, dinle ilgisi olmayan zenginler, yoksullar dahil, avam ve aydın, siyasi, bürokrat herkesi çevresine toplar. “Tanrının Krallığı”nda, düşmanlar barışacak, adeta, bizde de anlatıldığı gibi kurtla kuzu birlikte yaşayacaktır. Toplum sınıflara ayrılacak ve onlara bu sınıflara göre sorumluluklar yüklenecektir.”

“Daha önce uyarmıştım! Batı’dan Doğu’ya, Kuzey’den Güney’e göçler başlayacak diye, başladı bile.” diyen Abdurrahman Dilipak, şöyle devam etti:

“Dünya’nın bir çok yerinde insanların kırsallarda kendileri için tabii ya da kozmik  afetler ya da savaşlar başladığında barınma ihtiyaçlarını karşılayacakları Hobbit evler inşa etmesi boşuna değil. Türkiye’de de yüzbinlerce insan güvenli noktalarda obalar kuruyor ve zor şartlarda hayatta kalma dersleri alıyor. Tabi, işin ucu dünya savaşına dayandığında Hristiyanların yol haritasını Yuhanna vahyinde görebilirsiniz. Yahudiler Nuh aleyhisselamın gemisi gibi, belki bir uzay gemisi ile dünyada durum düzelene kadar uzaklarda bilinmeyen ayrı bir yerde geçici olarak misafir edilecekler ve sonra yeniden dünyaya dönecekler.”