Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında 2022 yılında yaşanacak olaylara değindi." 2022’nin ajandasına baktınız mı? Ne bekliyorsunuz?" diye soran Dilipak, "2022 zor bir yıl olacak. Sabır ve yardımlaşma gerekli. Umudu kaybetmemek gerekli." dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak uyarılarını şu şekilde sürdürdü:

"2022’de iklimde değişiklikler olacak ve bu 2025’e kadar devam edecek. Hayvancılık ve tarımda bunun olumsuz etkileri görülebilir. Kıtlık baş gösterirse yağmalar, cinayet ve hırsızlık kaçınılmaz olur. 

Afrika , güney bölgesinde kıtlığa bağlı pahalılıklar, kuzeyde ve ada ülkelerinde su baskını gibi hadiseler yaşanabilir. Ülkeler hak ve hadlerini bilmediklerinden savaşlar, darbeler, iç karışıklıklar ve terör olaylarında artış sözkonusu olabilir. 

Fırtına, hortum, şimşek, çekirge,  volkan patlaması gibi tabii afetler, göktaşı gibi olaylarda artışlar gözlenebilir.

Bazı yeni hastalıklar çıkabilir. Salgınlar olabilir. Bunların kimi denizden, kimi gökten ya da havadan ya da buzullardan gelebilir. İnsanlarda daha çok baş dönmesi, bayılma, kalb, böbrek hastalıkları, sinirlilik, stres ve alerji artabilir. Sırt ve boğaz ağrısına dikkat edilmeli.

Bu sene hac-kurban aylarına dikkat. Hac bölgesinde ve kutsal bölgelerde korkutucu gelişmeler yaşanabilir. Güneş ve Ay tutulması günlerinde, yıldızların hareketine bağlı özel kesişme günlerinde kin ve öfke patlamasına dikkat. 

Cinayetler ve suikastlar de artış olabilir.

Üstünüze tsunami gibi gelen dinsizlik afetinden korunmak için manevi zırhlarımızı kuşanmamız gerek. Onun için aklın, kalbin, vijdanın uyandırılması gerek. Bakın, cehaletin kutsandığı bir çağda yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim, zamanının en bilgili kişisine boşuna “Ebu Cehil” demiyor!

Önümüzdeki günlerde kehanetler, ezoterik yorumlarda patlama yaşanacak.

Astral yolculuklar, ruh çağırma ayinleri, ilginç yorumlar, uzaylılar, cinler, perilerle ilgili çok şey duyacaksınız. Mehdi, Mesih (Meşiah) tartışmaları, Dabbetül Arz, Kıyamet savaşı (Melheme-i Kübra / Armagedon) Süfyan / Deccal (Anti Krist), Yecüc-Mecüc (Gog-Magog), Emanet sandığı ile ilgili birçok haberler gelebilir. Uzayla ilgili, astral varlıklar, Marduk, Niburi, Şira yıldızı (Sirius), Mars ile ilgili daha çok şey duyacaksınız. Daha çok “Hulul” hadisesi yaşanacak, daha çok Tenasuh (Reenkarnasyon). Meta Verse ve Global Reset üzerinden Trans Humanizm, Klonoid’ler / Kimera’lar,  Avatar’lar, Humanod’ler, Bio Hacker hikayeleri, Bionik robotlar, nanotüpler ile ilgili birçok hikaye dinleyeceksiniz. Hemen inanmayın ve reddetmeyin. Ama bu konularda kafanızı kimseye kiraya vermeyin derim. 

Ha, bu arada, seçim ve siyasi partiler yasasını, af konusunu tartışacağız. Siyaset ve toplum hayatında, ekonomide, mali durumda can sıkıcı şeyler daha mümkün gibi gözüküyor. Çünkü toplumda akıl, uyanış, merhamet emareleri hâlâ çok belirgin değil. İstanbul depremi olacaksa ki, uzak değil, bu durumda çok ağır bir bedel ödeyeceğiz. Ben daha güvenli bölgelerde, yatay yapıların bu anlamda daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Bu “beton fetişizmi”nin elbette bir bedeli olacaktır! "