Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve  AK Parti iktidarına yönelik eleştirileri sonrası yandaş Yeni Akit gazetesinde yazıları sonlandırılan Abdurrahman Dilipak, Habervakti’nde dikkat çeken eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Kemalistlere çattı. 10 Kasım Mustafa KEmal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde, “Her canlı ölümü tadacaktır." Ankebut (57-60) ayetini hatırlatan Dilipak, "Kemalistlerin Mustafa Kemal'e yaptığını Anti Kemalistler yapmadı." dedi.

Atatürk'ün "Ölülerden medet ummak, medeni bir cemiyet için, şindir (lekedir)" sözünü hatırlatan Dilipak, "Bunu kaç yıl geçti aradan “Sen kalkta ben yatam” diyen Kemalistlere anlatamadık. Ölülerden medet umulmaz. Ama o ölmedi değil mi? Kalbiniz de yaşıyor. Sizin kalbinizde yaşayan Mustafa Kemal hangisi?" ifadelerini kullandı.

Dilipak yazısını şu şekilde sonlandırdı:

"Hani “Türkler yabancı devlet nişanları da taşıyamazlardı. Bunlar kaldırıldı da haberimiz mi yok her kesimden birileri  ABD, İngiltere, AB ya da  İsrail’den bir şeyler alıp gelmiyor mu?.

Ciddi söylüyorum Global Reset Kemalizmi de Ulus devleti de resetleyecek. Laiklik, Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Devletçilik, İnkılapçılık filan geriye bir şey kalmayacak. Ha! Bu arada Kemalistlerden bu işe sempati duyanlar da  var yok değil. 

İsmet Paşa paradan Atatürk’ün adını çıkarttı diyorlar oysa o zaman kanun öyleydi İsmet paşa niye kendini savunmadı da kendi resmini çıkarttı? Peki o “kutsal yasaya göre  Tayyip Erdoğan paraya kendi resmini bastırırsa ne olur!

Sürç-i lisan ettimse affola. Savcılık ihbarlarım ve iddialarımla hani ben de şapka giymiyorum, bey ve efendi, hacı-hoca diyorum ya bunlarla ilgili ifademi almak isterse hazırım. Buyurun benden başlayın."