İktidara yakınlığı ile bilinen ve geçtiğimiz günlerde Yeni Akit'ten ayrılarak köşe yazılarına Habervakti'nde devam eden  Abdurrahman Dilipak dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Dilipak,  AKP ve  CHP’nin yanlarına başka partileri de alarak birbirlerinin tabanından oy almaya çalıştığını ifade etti. Dilipak, yazısında “  AK Parti  tabanı bir yandan milliyetçi duygular, öte yandan dünya menfaatleri, dini duyguları harmanlarken, onların tabanından oy almak için yeşil Kemalizm’e oynuyor. Yanında  MHP...” ifadelerini kullandı

Bugünkü köşe yazısında dikkat çeken ifadeler kullanan Abdurrahman Dilipak'ın “Algımız değişince!” başlıklı yazısı şöyle:


“Kurbağa haşlaması yöntemi ile sessiz ve derinden bir zemin kayması süreci yaşıyoruz. Hele şu siyasetin seçimlere yönelik ürettiği mantık yok mu bu çalkaladıkça köpüren deterjan gibi, deterjan reklamını andıran köpük siyaseti, ne din bırakıyor insanda ne mantık. Tersine çevrilmiş bir ehram misali, korku ve umut arasındaki denge kaybolmuş, kiminde yer değiştirmiş. Mesela CHP desen, tabanı kendi inanç ve tarihinden korkuyor. Öte yandan AK Parti tabanından oy almak için başörtülülerle yakınlaşma fotoğrafı vermeye çalışıyor...
AK Parti tabanı bir yandan milliyetçi duygular, öte yandan dünya menfaatleri, dini duyguları harmanlarken, onların tabanından oy almak için yeşil Kemalizm’e oynuyor. Yanında MHP...”