Habervakti yazarı  Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlere değindi.

Dilipak, "seçim sonucunu kim belirliyor?" başlıklı yazısında parti seçimlerinin dünyada olduğu gibi ahirettede karşılı olduğunu belirterek AKP hükumetini eleştirdi.

"Siyaset velayet değil vekalet müessesidir. Oy verdiğiniz kişiye vekalet vermiş oluyorsunuz. Onun yaptığı her iyilik ve kötülükten size de bir pay vardır." sözleri ile oy vermenin önemine değinen Dilipak, yazısında "Eğer onlara iktidar verip, yedikleri, usulsüzlükleri, ehliyetsiz ve liyakat’sız kişilerle kurdukları ortaklıları görüp de, onlara dokunmuyorsa, bu onlara ikramı değil, gazabını artırmak içindir." düşüncesini paylaştı.

Dilipak şöyle devam etti:

Onları iki cihanda zelil edecek. Eğer onlara iktidar verip, yedikleri, usulsüzlükleri, ehliyetsiz ve liyakat’sız kişilerle kurdukları ortaklıları görüp de, onlara dokunmuyorsa, bu onlara ikramı değil, gazabını artırmak içindir.
Birileri çalmadan, zulmetmeden nasıl cezayı hakkedecek. Birileri bu haksızlıklara, zulme, sömürüye sabırla direnmeden nasıl cennete girdirilecek. Bazı zararları, bir takım günahlarının kefareti olacak belki de. Ya da o zararların karşılığının fazlası ile ödeneceği bir gün var. Aslında kim ne yapıyorsa kendine yapıyor. Hiçbir şey gizli değil Allah’ın indinde.
Birileri aslında dünyalık karşılığında ahiretini satıyor. Onları bilip de onları destekleyenler yok mu. Onlar da onlara yardım ve yataklık yapmaktan suç ortağı olacak. Öyle kişiler var ki, hangi parti olursa olsun bu kişileri vitrinine koyar, onlara söz verir de, insanlarda dünyevi hesaplarla onları alkışlarda, bu haksızlıklar karşısında susmaktan daha vahim bir cürüm olur.