Abdurrahman Dilipak bugünkü yazı köşesinde kullandığı ifadelerle dikkat çekti. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak,  Rusya -Ukrayna çatışması, pandemi, kendisine yönelik getirilen eleştirilere tepki gösterdi. Dilipak, “Biz plandemiyi bile anlatamadık ki, Bio Hackerlerin RF saldırısını bu geri zekalılara anlatabilelim! 7 yıl olmuş bu konuyu yazalı. O yıllarda, öncesinde, sonrasında, süreç başlamadan pandemi yalanını ve olacakları yazdım ne oldu? Komplocu oldum. Siz akıllısınız, gerçekçisiniz, sizin bilim adamlarınız var değil mi? Trollerinizi saldırttınız beni susturmak için. Celladınızı alkışlıyorsunuz, dostunuzun yoluna diken döküyor, ayaklarına taş atıyor, arkasından küfrediyorsunuz, Mekke müşriklerinin kendilerini Hakk’a çağıran Resule yaptıkları gibi.” dedi.

Abdurrahman Dilipak, yeni salgınların gelebileceğini savunup, “Bu defa HES kodu, PCR, maske yerine Chip takalım diyecekler. Önce aç bırakıp sonra gıda üzerinden manipülasyonlar gelecek. Burada iklim politikaları öne geçiyor. 5G Neura Link için, insanların biyonik robota dönüştürülmesi için önemli.” diye yazdı.

“Ukrayna sorunu hemen çözülmeyecek.” diyen Abdurrahman Dilipak, “Bu iş uzun sürecek. ABD buradan bir daha çıkmayacak, Balkanlar Suriyeleştiriliyor. Rusya’yı batıda tutacaklar. Batılı ülkeleri açlıkla  ve  enerji ile kontrol edecekler. Nüfus kontrolü yanında eski teknolojilerin çöp olması gerekiyor. Daha paranın tedavülden kaldırılması var sırada.” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak’ın “Uluslararası düzen yenilenirken” başlıklı yazısı şöyle:

“Ukrayna’yı gözünüze çok yaklaştırırsanız, arkasında bir ormanı kaybedersiniz.

Ortada kanlı bir tiyatro var..

Bu “oyun” var.. Bundan sonra böyle! Bakın bu kanlı oyun bugünden yarına bitmeyecek. Uzun sürecek.

Pandemi tiyatrosu bitti ve dizinin bu bölümünde ölüm korkusu ile korkutulmuş, çekirge sürüleri ya da sığırcık kuşları gibi savrulan insanlık; 2 yıllık güdülenme eğitiminden sonra şimdi sıra, “çaput maske” yerine, savaşlarda kullanılan “gaz maskesi” takmaya geldi.

Sahi Suriye yanıyor, bize göç ediyorlar, Ukrayna yanıyor Avrupa’ya göç ediyor, bize saldırdıklarında yaşlı, hasta, kadın ve çocuklarımızı gönderebileceğimiz bir yer var mı?

Avrupa mülteci kabulünde hiç bu kadar cömert olmamıştı. Bosna’yı hatırlayın.. Irak’ı, Suriye’yi, Afganistan’ı hatırlayın, Afrika’dan gelen göçmenleri hatırlayın.

Şöyle düşünelim bir de, bölgede bir savaş çıkarmak için “ Putin”e ihtiyaç vardı. Farkındasınız değil mi, bir haftada Uluslararası Ceza Mahkemesi konuyu gündemine aldı.

Dünyanın başka yerlerinde daha trajik olaylar yaşandı ama hiç birinde Lahey hemen harekete geçmedi. Savaşı başlatmak kolay.

Bitirmek zor. Savaşı başlatmak için 3 çılgın yeter. 1 devlet başkanı, bir başbakan, bir genelkurmay başkanı. Peki, Putin suikasta kurban gider ya da Lahey Putin için yakalama kararı çıkarır ve uluslararası koalisyon operasyon düzenleyip, Kremlin ’i vurursa!

Bakın burada aslında örtülü bir savaş var.

Dikkat edin bir siber savaş ve uzak savaşı imkanları test ediliyor. Bir enformasyon savaşı veriliyor. RF silahları deneniyor, Kitleler subliminal mesajlarla yönlendiriliyor. Taktiksel olarak aslında dikkatler Ukrayna’ya çekilirken Japon denizinde olağanüstü bir hareketlilik var.

Bu süreçte, asıl mesela Ukrayna’yı Rusya’nın elinden almak değil. Yeni Uluslararası düzen için, “yeni normal” döneme geçilirken, Büyük resetleme öncesi, uluslararası sistem kilitlenmeye, ulusal düzenler çökertilmeye çalışılıyor.

Bilesiniz ki, birçok ülkenin, sınır, rejim ve iktidar yapıları değişecek. Pandemi sürecinde Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, Akademi, STK, Cemaat hepsi test edildi. Daha önce birtakım modern Tarikatlar üzerinden dini yapılar ve ilahiyatlar test edildi. NLP benzeri yapılar bu süreçte yakın takibe alındı. Fonlanan kuruluşlar üzerinden önemli projeler ve araştırmalar hayata geçirildi. Digital istihbarat aslında her kişi ve her evi dinlemeye başladılar. Her ülkede Checking ve Monitoring sistemleri oluşturuldu. Ve Ukrayna ile süreç başlatılıyor.

Bakın bu süreçte o geleneksel devlet yapıları ve partileri de değiştirilecek. Seçim yok artık. 2023 başında yapay zeka üzerinden iklim politikaları tek merkezden yönetilmeye başlanacak. Öyle politika kurullarına, bilim kurullarına gerek yok.

Bizim iktidar mediası da 6’lı koalisyon mediası da uyuyor! Onlar birbirini yemeye devam ediyor. Onlar hâlâ maske, mesafe konularını tartışıyorlar, Hey babam heyy! Biz de İHA-SİHA gidiyoruz işte.

Bakın, bu arada ilginç bir şey daha oldu. Artık uluslararası sivil örgütlerin ya da siyasal örgütlerin hemen hemen hiç sesi çıkmıyor. Onların yerini uluslararası ağlara sahip şirketler aldı. Onların patronları konuşuyor. DSÖ’yü Bill Gates yönlendiriyor, bütçesini kendisi veriyor. Sonuçta parayı veren düdüğü çalıyor. Uzayı da Elon Musk işgal etti. Ukrayna krizi bahanesi ile Rus Oligarkların hesapları donduruldu ve Ukrayna’da uzaydan internet erişimi ve izleme sistemi kuruldu.

Elon Musk geçtiğimiz aylarda Mars’a malzeme taşımıyordu. Alçak irtifa uydularına yeni modüller yerleştiriliyor ve bunlar bir siber savaşın altyapısını oluşturuyor. Ukraynalılar kobay olarak kullanılıyor bu yeni süreçte. Yarın diğer ülkelerde uluslararası sisteme karşı çıkan ülkeler ve topluluklar için bu sistem kullanılacak. Kimse neden bu tehdidi görmüyor. Akıllı evleriniz, akıllı otonom araçlarınız, akıllı hizmet ve sınai tesislerinizin artık bir “tık”lık canı var.

Trafolarınız, enerji sistemleriniz bu akıllı sistemleri kontrol eden network’un kontrolünde. Siz Ukrayna için üzülürken, siber ajanlar sizin ülkenizde, sizin evinizde cin gibi görünmeden kendi savaş ağlarını örüyorlar. Cep telefonlarınız artık peşinize takılan bir istihbarat ajanından daha tehlikeli. Sadece sizi dinlemekle kalmıyor, her şeyinizi görüyor, izliyor, raporluyor ve hatta sizi tanıdıktan sonra RF dalgaları ile sizi vurabilir bile. Time dergisinin kapağını hatırlayın, Wifi logosunun arkasında bir tabanca vardı. Bio Hackerler artık işbaşında.

Enjeksiyonla yaptıklarından çok daha fazlasını daha sessiz, daha kısa sürede ve daha acımasız bir şekilde yapabilirler.

Biz plandemiyi bile anlatamadık ki, Bio Hackerlerin RF saldırısını bu geri zekalılara anlatabilelim! 4 Mayıs 2017’de bu silahı haber verdiğimde Hürriyet internet sayfasında ve daha birçok gazetede manşetten benimle dalga geçmiş; “Uykusuz” mizah dergisi de benimle dalga geçen bir kapak yapmıştı. Google “Dilipak+Uykusuz” yazıp, görsellere gelin o kapağı, o gün çıkan bazı haberleri görebilirsiniz.

7 yıl olmuş bu konuyu yazalı. O yıllarda, öncesinde, sonrasında, süreç başlamadan pandemi yalanını ve olacakları yazdım ne oldu?

Komplocu oldum. Siz akıllısınız, gerçekçisiniz, sizin bilim adamlarınız var değil mi?

Trollerinizi saldırttınız beni susturmak için. Celladınızı alkışlıyorsunuz, dostunuzun yoluna diken döküyor, ayaklarına taş atıyor, arkasından küfrediyorsunuz, Mekke müşriklerinin kendilerini Hakk’a çağıran Resule yaptıkları gibi.

Ne diyeyim, hâlâ akletmeyecek ve Şeytanın askerlerinin peşinden koşmaya devam edecekseniz, “Tebbet yeda”!

Bakın bu Global “Glokalist” çete bir kere başlayınca durmayacak. Ölen ölsün onların umurunda değil.

Rusya, Çin, Hindistan ilk hedef. Rusya toprak olarak, Çin ve Hindistan nüfus olarak eksiltilmeleri ve parçalanmaları gerekiyor. Bu iş bunlarla sınırlı değil.

ABD de parçalanacak; Kanada, Brezilya, Avustralya, Arjantin, Kazakistan, Cezayir, Kongo, Grönland, Suudi Arabistan, Meksika ve Endonezya da bölünecek. Zaten bir Meta Verse dünyası var. Neura Linkten sonra insan bir nesneye dönüşecek.

Trans Humanizm biyolojik insanın sonu olacak. Tabii bunlar o Şeytani plana göre.

Şüphesiz ki, onların planı varsa Allah’ın da bir hükmü var.

Yeni salgınlar gelecek ve bu defa HES kodu, PCR, maske yerine Chip takalım diyecekler. Önce aç bırakıp sonra gıda üzerinden manipülasyonlar gelecek. Burada iklim politikaları öne geçiyor. 5G Neura Link için, insanların biyonik robota dönüştürülmesi için önemli.

Dikkat edelim, Şeytan bu dönemde fazla mesai yapıyor.

Ukrayna sorunu hemen çözülmeyecek. Bu iş uzun sürecek. ABD buradan bir daha çıkmayacak, Balkanlar Suriyeleştiriliyor. Rusya’yı batıda tutacaklar. Batılı ülkeleri açlıkla ve enerji ile kontrol edecekler. Nüfus kontrolü yanında eski teknolojilerin çöp olması gerekiyor. Daha paranın tedavülden kaldırılması var sırada. Nihai hedeflerinde “Biyolojik insanın sonu” ve Tanrı’yı tedavülden kaldırmak da var! Rusya’yı yola getirirken  NATO Gürcistan’ı ve Ermenistan’ı da içine alarak Karadeniz’i de yutacak. Ve ardından NATO, AB, BM, IMF, Dünya Bankası, LIBOR, DSÖ, UNESCO vs, hepsi yeniden yapılandırılacak. CDC, FDA, FED ve tabii FBI, CIA, MI5, NSI ve benzeri örgütler de..

Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete, hem de vur patlasın, çal oynasın, güle oynaya..

Gaflet erbabına diyorum ki, kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşuyorsunuz.

Allah’ın ipine tutunanlara gelince, mahzun olmayacaksınız, yeter ki cahillerden ve zalimlerden olmayın, sabırlı olun, kimseden yana değil, sadece Haktan, haklıdan yana olalım, haksızlık eden babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa. Bu maskeli baloda, kim kimdir çok da belli değil. Dikkat edelim. Kendi nefsimize bile fazla güvenmeyelim. İnsanlar iyiden kötüye, kötüden iyiye geçebilir. Dikkatli olalım.

Yeryüzünün bütün namuslu, akıllı, cesur insanları birleşiniz. Tefrikaya düşmeyiniz, ittifak ettiğinizde birlikte hareket edin ve ihtilaf ettiğinizde birbirinizi mazur görün. İttihat, ittifak, itilaf, istişare ve şûra rehberiniz olsun.

Selâm ve dua ile.”